Obavijesti

Show

Komentari 31

Ludovali smo, ali i plakali zbog omiljenih likova iz dragih serija

Ludovali smo, ali i plakali zbog omiljenih likova iz dragih serija
8

OVISNOST Naše zvijezde otkrivaju koji su ih likovi iz serija u potpunosti opčinili i zbog kojih su glumaca bježale iz škole da slučajno ne bi propustile epizodu serije

VIDEO

Već kao dvogodišnjakinja trčala je s mamom s plaže kako bi stigle na “Santu Barbaru”. Ava Karabatić (23) oduvijek se zamišlja kao senzualna zavodnica koja “lomi” srca ljepotanima.

- Najbolje bi mi odgovarala uloga buntovnice – govori Ava. Kaže kako bi joj serija “Ruža vjetrova” najviše “legla”. Objašnjava da je to zato što je ona ruža, ali ne krhka, nježna i bijela nego vatreno crvena.

Nestašna Aleks je zbog seksi Dylana iz 'Beverly Hillsa' bježala iz škole

Sanjala je o ljubavi kakvu su imali Eden i Cruz iz “Santa Barbare”. Aleksandra Grdić (32) kao tinejdžerka maštala je da će jednom naći svog Cruza.

- Bila sam zaljubljena u Lukea Perryja (45), koji je u ‘Beverly Hillsu’ glumio buntovnog Dylana McKaya - otkrila je Aleksandra.

Sviđao joj se i zato što je odijevao crnu odjeću te vozio crni Porsche. Manekenka je zbog njega ponekad bježala iz škole.

- Uvijek sam bila nestašna pa sam se bez nelagode iskradala, ali i odlikašica pa to nije utjecalo na moje obrazovanje - kaže Aleksandra.

Ni glumica Helena Minić (33) nije odoljela Dylanovim čarima.

Nives Celzijus (30) zaljubila se u crnokosu Shannen Doherty (40) iz “Beverly Hillsa“. Danas se ne može koncentrirati na ništa što traje dulje od pola sata. Zato ne gleda sapunice, ali ne propušta humoristične serije.

Helena je 'patila' za ljepotanom hrapavoga glasa

Glumica Helena Minić plakala je ko “kišna godina” kad je gledala epizodu “Santa Barbare” u kojoj su oteli Eden Capwell u invalidskim kolicima. Puljanka je “patila” za Dylanom iz “Beverly Hillsa”. Osvojio ju je ljepotom i hrapavim glasom.

Nives Celzijus maštala je o lijepoj crnokosoj Brendi

Divila sam se Shannen Doherty koja u “Beverly Hillsu” glumi Brendu. Željela sam kad odrastem izgledati poput nje, kaže Nives. Sretna je što nije tako ispalo jer je, kaže, postala ljepša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu