Obavijesti

Show

Komentari 67

Lugomer objavila svoje mjere, pa pozvala pratitelje da slave plus size: Meni je 4 sretan broj!

Lugomer objavila svoje mjere, pa pozvala pratitelje da slave plus size: Meni je 4 sretan broj!

Naša najpoznatija plus size manekenka jedna je od najistaknutijih boraca domaćeg 'body positivity' pokreta, a sada je otišla korak dalje objavivši na Instagramu to koliki je točno njezin 'plus'

Lucija Lugomer (28) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim hlačama i majici, a uz nju je napisala svoje mjere, odnosno konfekcijske brojeve. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Otkačila sam se danas kada sam saznala da je broj četiri moj sretan broj. Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size - napisala je Lucija u opisu fotografije u kojima je broj 44 stavila uz ramena, 42 uz struk, 46 kraj bokova i 40 uz stopala. 

Fotografija koja je u nekoliko sati skupila gotovo 4 tisuće lajkova, a Lucijini pratitelji oduševljeni su ovom iskrenošću. 

- 'Volim tvoje mjere', 'I ja imam iste mjere', 'Predivna si od glave do pete' - pisali su joj pratitelji i pratiteljice u komentarima. 

Inače, Lucija često promovira pozitivnu sliku o svom tijelu. Nedavno se javila na Instagramu i napisala kako joj upravo druge žene najčešće predbacuju zbog toga što radi.