Obavijesti

Show

Komentari 149

Bojana stanari izbacili iz kuće: Ljutito je izjurio bez pozdrava

Bojana stanari izbacili iz kuće: Ljutito je izjurio bez pozdrava
18

Stanari su nominacijama uživo izbacili Siščanina iz kuće. No, nisu znali da će osoba s najvećim brojem nominacija završiti u tajnoj kući i tako ipak nastaviti borbu za glavnu nagradu

VIDEO

Gledatelji su glasovanjem odlučili da stanari tajnih odaja, Karla Jakelić i Nikola Sedlar ulaze u glavnu kuću gdje će se pridružiti ostalim stanarima. 

Big Brother je organizirao 'lažne nominacije' u kojima su stanari odlučili tko će biti drugi stanar koji odlazi iz kuće. No, oni ne znaju da će odabrani stanar završiti u tajnoj kući. 

Bojana Mrđenovića su nominirali Dubravka, Luciano, Lucija i Lidija. Bojan je bez riječi izjurio iz kuće, bez pozdrava. 

U studiju je voditeljici priznao da mu se 'više nije dalo biti', no naljutili se ga, kaže, nepromišljene nominacije njegovih sustanara. Bojan je svoj 'ekstra bod' za nominacije dao bivšoj predsjednici kuće, Ani. Otkrio je da mu je favorit bio Tomislav. 

Kada je ušao u tajnu kuću, Siščanin se iznenadio kada je ugledao upravo Tomu. Ostali stanari su ga pozdravili, a posebno mu se razveselila Ana-Marija Brdek koja je ranije otkrila da joj se Bojan jako sviđa. 

Stanari su nominirali Anchi, Antonija i Anu, dok su Luciano, Dubravka, Orky i Lucija automatski nominirani.  

Big Brother je na kraju emisije Karli i Nikoli, novim stanarima glavne BB kuće, predstavio tjedni zadatak. Njih je prozvao originalnim članovima 'BB elitnog društva'. Mogli su odmah izabrati svog prvog člana, a oni su se odlučili za Orkyja. Povlastice 'elite' bit će imunitet te biranje novih članova. 

Iz showa je, pak, zauvijek ispala Ljiljana Lipovac. Kada je stigla u studio Big Brothera, otrčala je u zagrljaj obitelji.

U razgovoru s voditeljicom Antonijom Blaće rekla je da nije imala osjećaj da će izaći. No ponosna je na sebe što je 'sa 61 godinom ušla 'u ralje mladih'. Kada je ušla u kuću, Liljana, koji su zvali Lili, obećala je da će 'uvesti reda' među razularene stanare. Smetalo joj je što 'prde, podriguju i psuju'. 

- Mislim da je uspjela u svom naumu. Orky manje prdi. Ja sam bila ja - rekla je Liljana koja želi da Dubravka ispadne jer je 'turbo dvolična', a Orky se pokazao, smatra, kao pravi čovjek. 

 

U studiju Big Brothera, u sedmoj emisiji uživo, Blaće je na početku ugostila Lukinu majku Zrinku. Zanimalo ju je zašto je Luka bio najneposlušniji stanar u tjednom zadatku. 

- Uvijek je imao problema s autoritetom, to me nije iznenadilo. Bio je mirno dijete, ali u školi je to već bila druga priča. No dosljedan je i na to sam ponosna. Ne glumi i ne kalkulira - rekla je Zrinka. Dodaje kako joj nije bilo udogno gledati kako joj se sin svađa s Anezi, no vidjela je, kaže, da je sve ružne riječi odmah požalio. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael