Obavijesti

Show

Komentari 1

Lundgren je krenuo bildati za ulogu Ivana Draga u 'Creed 2'

Lundgren je krenuo bildati za ulogu Ivana Draga u 'Creed 2'
6

Prije se samo nagađalo vraća li se Dolph u 'Creed 2', jer nam je Stallone dao nekoliko 'sumnjivih' fotografija na Instagramu. Srećom, Lundgren nije 'toliko suptilan' poput Stallonea

Prethodne vijesti o nastavku vrlo hvaljenog filma 'Creed' bile su vezane za povratak Sibirskog bika u serijal, tj. za novi nastup Ivana Draga (Dolph Lundgren) kao ruskog ubojitog boksača.

Tada se samo nagađalo vraća li se Dolph u film, jer je Stallone izbacio nekoliko 'sumnjivih' fotografija na Instagramu. Srećom, Lundgren nije 'toliko suptilan' kao što je Stallone, pa je na svoj video treniranja stavio posve jasan komentar.

- Pripremam se za nešto veliko! @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago - napisao je otvoreno Lundgren, uz tagove #Creed2 i #IvanDrago, čime je potvrdio da ćemo ga još jednom vidjeti u toj ulozi.

Pogledajte video

 

Getting ready for something big! 👊 @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Detalji o 'Creed 2' još su nejasni, pa tako nije objavljeno kada kreće snimanje niti kada bi film mogao doći u kina. Uz to, redatelj Coogler je zaposlen snimanjem Marvelovog filma o Black Pantheru, čime će se baviti barem do veljače 2018. godine.

Valja spomenuti da 'Creed' nije bio film za kojeg se mislilo da će biti hit. No ipak, na proračunu od samo 35 milijuna dolara zaradio je čak 173 milijuna, a kritike su bile odlične. Film tako na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes drži impresivnih 95%.

Hoće li nastavak ponoviti takav uspjeh će se tek vidjeti.