Obavijesti

Show

Komentari 54

Lupino: Veći frajeri od ljige Drviša su Salome i Neven

Lupino: Veći frajeri od ljige Drviša su Salome i Neven
6

Fotograf Lupino se nakon ispadanja iz “Farme” zaželio morskog zraka te je otišao u Zadar. Tamo je slavio uz pjesme "domaćina" Mladena Grdovića

VIDEO

Zaštitari Klemm Securityja kažu da je Stipe Drviš (35) prvi nasrnuo na Lupina (57), koji ga je nakon toga oborio na pod. U tome ga je pokušao spriječiti Svizac vukući ga za noge. Čak tri zaštitara skidala su Lupina sa Stipe i iznijeli ga iz arene. Stipe tvrdi da je on bio na Lupinu i da su njega zaštitari pokušavali maknuti, kako kaže, s propalog fotografa. Boksaču je dosta prepucavanja i poziva ga u šumu da riješe to nasamo. Lupino je pak opet izvrijeđao bivše stanare. Tako je rekao da su Salome i Ciganović veći frajeri od Drviša. Osim toga uvrijedio je i cure.
- Dvina, Aleksandra i Stefany su sramota za ženski rod, a volio bih da pobijedi Rafo jer je on jedini normalan na Farmi - poručio je Lupino. Fotograf je nakon izbacivanja s farme došao u Zadar. U restoranu su ga dočekali prijatelji, među kojima su bili Mladen Grdović i Ante Kalmeta, sin ministra Božidara Kalmete iz njegova prvog braka. Dovezao ga je kick boksač Luka Kalmeta.
- Zadar mi je najdraži, morao sam nakon farme doći malo na svježi morski zrak da se družim sa Zadranima jer mi je dosta uljeza s farme. Glume da se boje, užasni su, smrde. Sramota je to, osobito za žene, koje i ne sliče na Hrvatice! Javilo mi se već četiri-pet cura koje te cmizdravice žele očerupati! Otići na farmu uopće mi se nije isplatilo, a da sam znao da su ljudi takvi, ne bih se kompromitirao. Na kraju mi žele prišiti titulu nasilnika, što nikako nije istina. Ispada da sam nakon 30 godina opet 'fajter’ - kaže Lupino, aludirajući na svoju titulu jugoslavenskoga karate-šampiona i posao izbacivača kojim se bavio prije nego što se u Americi proslavio kao fotograf. Stipe je bivši svjetski prvak u poluteškoj kategoriji po WBA verziji.

'ODABRANI' NA FARMI IMAJU MOBITELE
U kuloarima se nagađa kako nekima od stanovnika produkcija povremeno omogućuje kontakt mobitelom s vanjskim svijetom. Bivša “feminemka” Ivana navodno je nezadovoljna jer joj tjedni honorar iznosi 500, a ostalima dvostruko više, 1000 eura.

NOVA GAZDARICA STEFANY, SLUGE HANA I DAVORIN
Farmeri su između sebe odabrali Stefany za novu gazdaricu Farme. Ona je kao svoje sluge izabrala donedavnu gospodaricu Hanu i Davorina Bogovića. Bosanska Paris Hilton loše je podnijela činjenicu da je ona sad jedna od sluškinja.

NENO PAVINČIĆ KAO ZAMJENA NA FARMI
Voditelj, domaćin TV kviza “Veto”, novi je natjecatelj Farme.
- S televizije su mi rekli da ulazim 99,9 posto. Samo je pitanje vremena. Mogu danas, ali i za tjedan dana - govori Neno.
Na farmi se neće tući.
- Možda se obračunam sa Stefany, Aleksandrom ili Jelenom. To bi me veselilo - šali se voditelj, koji je dugo bio na “farmerskom lageru”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija
U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra