Obavijesti

Show

Komentari 128

Lupitu nije oduševilo što su joj za naslovnicu posvjetlili kožu

Lupitu nije oduševilo što su joj za naslovnicu posvjetlili kožu
3

PRETJERALI U PHOTOSHOPU Holivudskoj miljenici Lupiti Nyong’o dosadilo je gledati se neprepoznatljivu na naslovnicama časopisa. Educira mlade o toleranciji

VIDEO

Svjesna sam da se ne uklapam u pravila koja nameću svijet mode i Hollywood, ali neću se mijenjati ni pod koju cijenu, kaže Lupita Nyong’o (31).

Junakinji Oscarom nagrađenog filma '12 godina ropstva' već je dosadilo gledati se neprepoznatljivu na naslovnicama časopisa. Lupita, novoproglašena najljepša žena svijeta, nije bila zadovoljna nakon što je vidjela da su joj urednici američkog časopisa People bez njezina znanja mijenjali prirodnu boju kože u photoshopu.

- U djetinjstvu sam često plakala noćima i molila se Bogu da mi posvijetli kožu jer se nigdje nisam uklapala. Djeca u školi su mi se rugala. Bila sam crna ovca - kaže glumica.

Sva lica s televizije bila su drugačija od nje, ali kako je odrastala, prihvatila je svoj izgled. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Unikatna sam, volim svoj odraz u ogledalu i ponosim se njime - kaže Lupita. Amerikanka kenijskog podrijetla rođena u Meksiku jedna je od rijetkih crnkinja koja odbija bojiti kosu i nositi perike. People nije jedini časopis koji ju je pokušao pretvoriti u bjelkinju. I Vanity Fair joj je posvijetlio kožu, iako su se pravdali da je za sve kriva rasvjeta. Osim titule najljepše žene 2014., Lupita je nedavno postala prvo tamnoputo zaštitno lice francuske kozmetičke kuće, a osvojila je i nagradu za najsnažniju i najutjecajniju crnkinju u Hollywoodu. Kad ne glumi, Nyong’o educira mlade o toleranciji i prihvaćanju različitosti.

Beyoncé ne preza ni pred čime, polako se pretvara u bjelkinju

Na početku karijere ‘90-ih nije skrivala tamnu put i kosu, ali danas izgleda neprepoznatljivo. Beyoncé (32) stalno boji i ravna kosu, nosi perike, a navodno ju je otac Mathew (62), koji joj je bio menadžer, nagovorio da posvijetli kožu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje