Obavijesti

Show

Komentari 3

M. Bandić ne vidi niti čuje, a 'škica' polugole modele

M. Bandić ne vidi niti čuje, a 'škica' polugole modele
7

Zagrebački gradonačelnik nije htio odgovoriti na pitanje koji su mu kupaći kostimi ljepši. Alex Grdić na drugom je eventu pokušavala napojiti Freaka

VIDEO

Milan Bandić poveo je gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića na reviju rublja i kupaćih kostima Women’s Secret u zagrebačkom hotelu Esplanade. Odgovor na pitanje koji su mu kostimi ljepši, oni jednodijelni ili dvodjelni, Bandić je zatajio.
- Ja ne vidim dobro, dioptrija mi je negdje oko jedan, a ni ne čujem dobro - odgovorio je Bandić. Janković je rekao da će morati pitati suprugu. U prvom redu sjedila je Marija Cvitanović s prijateljicom.
- U mojem ormaru nema ove modne marke. Ja sam ljubitelj čipke i svile - rekla je stilistica. Sanja Doležal voli pamučno rublje.
- Ponekad zažmirim na jedno oko pa kupim donje rublje koje na sebi ima trešnjice i jabuke. Iznad svega volim svilu. Nema ljepšeg nego je osjetiti uz tijelo. A volim i čipku - kaže Sanja, koja još uvijek kupuje seksi rublje.
- Da, da. Još ponekad iznenadim supruga - smijala se Sanja. Svojeg supruga erotskim rubljem zna iznenaditi i Iva Majoli.
- Ja nisam ljubitelj čipke, već pamučnih stvari, ali u mojem ormaru ima svega - rekla je Iva.
Uz Martinu Čular, djevojku Severinina bivšeg dečka Mate Čuljka, koja je pokazala piercing na pupku, reviju je nosila i Malina Grahek. Ona je navodna djevojka Dina Bubičića. O njihovoj vezi dala je neodređen odgovor u “Red Carpetu”. Nije rekla ni da jesu niti da nisu skupa.
To je bio njezin posljednji istup u javnosti. Prije toga u rublju je snimala spot za “princa hrvatske dijaspore” Josipa Ivančića te nosila reviju na Wella Fashion Weeku, gdje je, također u rublju, s djevojkom Jerka Leke Ivom Šarić zavodljivo plesala.





FREAK SE MOTAO OKO ALEKSINOG MEĐUNOŽJA
Neven Ciganović u Zagrebu je prezentirao majice za male i velike grudi. Kao primjer malih naveo je Ivanu Delač Đolo, a velikih istaknuo je Aleksandru Grdić.
- Dođi, Aleks, i pokaži nam te svoje velike, silikonske grudi! - vikao je na mikrofon. Aleks je obujmila svoje grudi i rekla: “Ja volim svoje silikonske grudi i voljela bih da su još i veće”. Došla je bez svog psa.
- Bolestan je nešto - kaže Aleks, koja je pokušala napojiti slavnog Freaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin