Obavijesti

Show

Komentari 128

M. Grdović je za Božić okupio obitelj, fino će jesti i neće piti

M. Grdović je za Božić okupio obitelj, fino će jesti i neće piti
3

Zadarski pjevač i supruga na Badnjak okupe cijelu obitelj, pa tako uz Mladenovu kćer dođu i njezina majka te Sarina polusestra Aurora, a Brankica kuha bakalar

VIDEO

Mladen (56) i Brankica Grdović (46) jedva čekaju predstojeće blagdane jer kod kuće okupe cijelu obitelj.

- Božić za mene ima posebno značenje. Dođe moj brat Paolo, kćerkica Sara (12), njezina sestra Aurora, kao i moja majka Veronika koja ima 84 godine, ali nikad ne propusti donijeti barem kilu fritula koje obožavam - govori zadarski pjevač.

U njihovu kuću dođe i Sarina majka Emina Šimurina (30). Sara uvijek Božić ili Badnjak provede kod Grdovića.

- Emina i ja smo dobre prijateljice, često se družimo zbog djece. Sve tužno je iza nas. Kad Sari kupujemo robicu i bombone, kupimo i njezinoj kćeri Aurori. Aurora me zove mama Brankica, a Mladena tata Mladen - govori Brankica. Grdović će ove blagdane ipak provesti radno. Na Badnjak nastupa na koncertu u Dubrovniku, a na Božić je u Ljubljani.

- Kad sam kod kuće, nikamo ne izlazim jer sam željan doma i kućne atmosfere. Stalno imamo neke svirke, malo sam i umoran, ali to je u opisu mojeg posla koji, unatoč svemu, jako volim - govori Mladen koji tijekom blagdana uživa u Brankičinim blagdanskim specijalitetima.

- Kuha najfiniji bakalar. Dobra je kuharica, moram je pohvaliti - kaže Mladen, dok Brankica kaže da voli sve kuhati, ali ne voli peći kolače i torte.

- To prepuštam drugima. Za Božić pečem tuku ili patku - kaže Brankica, a njezin suprug dodaje kako za blagdane ne pije alkohol.

- Vozim bicikl svaki dan po sedam kilometara. Probudim se u šest sati ujutro kad nema nikog i onda pedaliram - kaže Grdović.

Za blagdane volim biti kod kuće, a tih dana ne pijem alkohol, nego vozim bicikl

Za Božić se nekad znao s Brankicom prošetati do grada, no u zadnje vrijeme izbjegava gužve. Više voli mir unutar svoja četiri zida. Božić ga podsjeća na djetinjstvo kad su igrali razne igre.

- To je nešto posebno, najljepše razdoblje u godini – kaže pjevač koji voli darivati te razveseliti obitelj i prijatelje.

- Nisam škrt, volim i pomagati ljudima, a mislim da nisam previše zahtjevan kad su u pitanju darovi. Volim čokoladu, pa mi je to dovoljno da me razveseli - kaže Mladen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina