Obavijesti

Show

Komentari 27

'M. Jackson je zbog psihičkih problema često pišao u krevet'

'M. Jackson je zbog psihičkih problema često pišao u krevet'
10

Conrad Murray, liječnik pokojnog kralja popa koji u zatvoru čeka izricanje kazne za ubojstvo iz nehaja, u dokumentarcu je otkrio nepoznate detalje iz njegova života

VIDEO

Optuženi doktor u pedesetominutnom dokumentarcu 'Michael Jackson i doktor: Fatalno prijateljstvo', kojeg je u petak emitirala američka mreža MSNBC, otkrio je da je pokojni kralj popa često mokrio u krevet iako je imao 50 godina. Conrad Murray (58), koji je nedavno optužen za ubojstvo iz nehaja pokojnog Michaela Jacksona i trenutačno u zatvoru čeka izricanje kazne 29. studenog, tvrdi da je Jacksona morao nagovarati da mora očistiti sobu u kojoj je spavao.

- Mokrio je u krevet. To nije dobro mirisalo, trebalo je očistiti plijesan. Morao sam to čistiti - izjavio je Murray u dokumentarcu koji se počeo snimati u studenom 2009. godine, pet mjeseci nakon što je Jackson umro.

Kao razlog mokrenja u krevet, Murray je naveo psihološke probleme s kojima se pjevač borio.

- Tko bi ikada povjerovao da je čovjek njegovih godina piškio u krevet? - naveo je Murray u dokumentarcu čije je emitiranje Jacksonova obitelj pokušala spriječiti. 

Supruga Murrayjeva odvjetnika u filmu je otkrila kako je Jackson spavao s lutkama i da su se u njegovoj sobi nalazile slike djece.

'Rekao mi je da sam mu jedini prijatelj'

Osim što je otkrio brojne detalje o vremenu koje je proveo s pokojnim pjevačem, Murray tvrdi da je Jacksonu bio jedini prijatelj.

- Otišao sam kako bi se brinuo o zdravom čovjeku koji je rekao da je dobro i da mu je potreban samo netko da ga nadgleda. No kada sam se upoznao sa slučajem, osjećao sam se zarobljenim. Imao je veoma bliske poznanike, ali mi je rekao da ima samo jednog prijatelja, i da sam to ja - tvrdi Murray.

'Nisam zvao hitnu jer sam ja iskusan liječnik koji može napraviti sve što i oni'

Objasnio je što se dogodilo kobnog jutra kada je Jackson umro. Osobni liječnik pokojnog kralja popa rekao je da je Jacksonu dao 'komadić' Propofola kako bi zaspao. Jacksonovi problem s nesanicom pogoršali su se tog dana iako mu je dao razne sedative kao što su Valium, Lorazepam i Midazolam. Jackson ga je preklinjao da mu da malo mlijeka jer mu jedino ono može pomoći da zaspe.

Murray je na dvije minute napustio njegovu sobu jer je otišao telefonirati. Izjavio je kako misli da se u međuvremenu 'nešto dogodilo'. Misli da si je Jackson za to vrijeme sam ubrizgao kobnu dozu lijek jer je bio ovisan o Propofolu. Tvrdi da nije odmah pozvao hitnu pomoć jer je on iskusan liječnik koji je u tom trenutku mogao napraviti sve što bi i hitna pomoć napravila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini