Obavijesti

Show

Komentari 71

M. Rupić strahuje od Ivane i boji se otmice kćeri Lane

M. Rupić strahuje od Ivane i boji se otmice kćeri Lane
3

Mirela se boji za budućnost kćeri jer joj je Ivana Vrdoljak prijetila. Šibenčanka, kaže, strahuje i od otmice jer se zna da je Lanin otac jako bogat

VIDEO

Zar je moj strah za Laninu sigurnost neosnovan kad sam prijetnje dosad već dobivala? S ponosom živim sama sa svojim anđelima, ali se bojim kada vidim što se sve događa. Pomalo me strah i otmice, osobito zato jer je Goran bogat, kaže Šibenčanka Mirela Rupić (37), majka izvanbačne kćeri Gorana Višnjića (37).
Priznaje da se boji i Ivane Vrdoljak (38), Goranove supruge. Zbog toga neće dopustiti da ona ikad ima pristup njenoj Lani.
- Bi li itko bio u stanju nama nauditi, ne znam. Znam samo da mogu svašta očekivati od osobe koja je prijetila da će usrati život mog djeteta - priča Mirela.
Smetaju joj uvrede na njezin račun po raznim forumima.
- Vjerujem da iza njih stoje sjene dotične gospođe. Jer toliko mržnje prema meni ne može upućivati netko tko nije subjektivan. Smeta mi što pod skrivenim identitetom prozivaju mog 15-godišnjeg sina Ivana - otkriva Šibenčanka.
- Sin mi je zgrožen lažima da njegova mama ne živi s njim! On je divan mladić i takve izjave njemu nanose štetu. Živi s oba roditelja i sretan je - kaže Mirela.
- Osim toga, moj bivši suprug Milan obožava Lanu i dođe je vidjeti kod nas doma. Nas dvoje smo prošlost, ali imamo iznimno ljudski odnos - kazala je.
Iako glumac Goran Višnjić, tata jednoipolgodišnje Lane, posljednjih mjeseci nije izrazio želju da vidi svoju kćer, Mirela o njemu govori samo lijepo. Dodaje da Višnjić može kad god hoće uzeti svoju curicu za ruku i otići s njom gdje god hoće i koliko god vremena hoće.
Goran je prije godinu dana, odmah nakon što je sudski priznao Lanu Lourdes, izjavio da kćer jednom ipak želi upoznati.
- Kćer mi se smije javiti jednog dana pod uvjetom da izraste u pristojno stvorenje - izjavio je.
Mirela kaže kako Višnjićeve alimentacije od oko 9000 kuna na mjesec stižu na vrijeme. Otkrila je i da Lana Lourdes zna izgovoriti ime svoga oca te da ga zove Gogo.

GORAN VIŠNJIĆ IPAK NIJE STERILAN, KAKO KAŽE IVANA
U glasovnim porukama koje je Ivana Vrdoljak ostavljala na telefonskoj sekretarici Mirele Rupić stoji: “Ja znam da pušiš svima okolo, ti si napravila jedno najobičnije silovanje, ti si jedna luda žena, ti nisi normalna! Ne možeš ga natjerati, ni po kakvom zakonu. Goran nije američki državljanin i ne možeš njega natjerati da u Americi radi nikakve testove. On ima potvrdu da je neplodan...”.
Međutim, djevojčica Lana Lourdes neopisivo nalikuje svom tati Goranu, koju ju je na kraju priznao bez DNK analize.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine