Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Ma kakva Kristina Mandarina, želim pjevati s Parnim Valjkom

BORBENA Nakon što joj je ‘Gospodin Savršeni’ slomio srce Slovenka Nuša ide dalje. Fokusirat će se na pjevačku karijeru. Ima nekoliko svojih pjesama, a sad joj je želja snimiti duet...

Foto: RTL
34 komentara

Fatalna Slovenka Nuša Rojs (28) nakon slomljenog srca nastavlja ono u čemu je, tvrdi, najbolja. 

Foto: Instagram

To je upravo pjevanje, a kako je sama rekla u show 'Gospodin Savršeni' ušla je s namjerom da promovira svoje pjesme i stekne popularnost i u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona se toga nije sramila, iako su joj ostale natjecateljice to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce Mije Matića (27).

Foto: youtube screenshot

Ipak u dramatičnoj završnici upravo je Slovenka bila ta koja je pobijedila u borbi između 19 djevojaka i svojim adutima šarmirala Miju.  'Savršenog' je oduševila je svojom energijom, ali i strašću prema glazbi. 

IZVISILE SU OBJE Mihaela iz 'Savršenog': Mijo je imao vremena, ali se nije javio

- Glazba je moja prva ljubav, nastavljam dalje. Ne bi snimila spot s Kristinom Mandarinom, ali zato s Akijem želim - otkrila nam je Nuša. Nakon što je dobila “nogu” od Mije izjavila je da je bila jako tužna i razočarana. 

Gospodin savršeni 2019. | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

- Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme - iskreno je rekla Slovenka. No ipak uz nju je “vojska” obožavatelja koja je stala na njezinu stranu jer smatraju kako se ponijela kao prava dama. 

- Možda sam bila razočarana, ali dobila sam svoju lekciju, naučila sam što sam morala saznati o sebi i zahvalna sam na tome. Nema potrebe ružno pričati o bilo kome, tu smo zato da nešto naučimo - napisala je na profilu društvene mreže gospodična Rojs, koja se povukla u Sloveniju gdje nesmetano uživa u društvu svojeg psa i svojih konja. 

Foto: RTL

Na društvenim mrežama svakodnevno pjeva svojim fanovima te očigledno radi na novim pjesmama. Miju je također osvojila hitom 'Ponosna gasilka'.

'GOSPODIN SAVRŠENI' Gledatelji uz Nušu: Ti si žena, a on dječak, budi moja gasilka!

Osim gledatelja, Mijinim postupcima razočaran je i njegov otac Predrag. On je naime navijao da Nuša pobijedi te je jedva čekao da show završi kako bi Mijo i ona zajednički život počeli 'graditi' izvan kamera.

Foto: Instagram

- Tata je stari emotivac i zamolio me da ga više ne upoznajem sa svojim djevojkama jer mu se sve brzo svide i bude mu teško ako ne uspijemo - istaknuo nam je 'Savršeni'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message