Show

Komentari 200

Mačak se opet hvata pisanja: 'Bit će to prava, velika, debela knjiga o outfitima Maje Šuput!'

Mačak se opet hvata pisanja: 'Bit će to prava, velika, debela knjiga o outfitima Maje Šuput!'

Ona pojma nema što će obući u svom vlastitom spotu, dakle, do te mjere mi vjeruje, otkrio je Grubnić dok je pričao o 15 godina dugoj poslovnoj suradnji s pjevačicom

Marko Grubnić (38) poznatiji kao Modni Mačak u svojem je intervjuu za In Magazin otkrio je još nepoznate detalje njegove suradnje s Majom Šuput (41), kao i to da bi police hrvatskih knjižara uskoro mogle biti bogatije za jedan naslov.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Mogu reći da smo zaista ponosni na njezin modni put. Ja sam inače u životu već izdao jednu knjigu, a sigurno ću izdat još jednu, a to će bit samo na temu njezinih outfita, s obzirom da ih sve imam pri ruci i s obzirom da zaista o tom mogu napisat jednu pravu veliku debelu knjigu - najavio je Mačak. 

O 'debljini' knjige ne mora brinuti jer je u Majinom životu, barem što se stajlinga tiče - sveprisutan. 

- Svaki dan, svaki stajling što ste vidjeli na njoj, svako putovanje, svaki spot, dakle u svakom njenom pojavljivanju bilo kakve vrste u medijima, na neki način sam sudjelovao i ja - rekao je Marko Grubnić. 

Grubnić tvrdi da povjerenje koje Maja ima u njega - nema granice. 

- Beskrajno mi vjeruje i to je nešto na što sam najponosniji u životu, kad se dogovorimo oko datuma snimanja spota, ona pojma nema što će obući u svom vlastitom spotu, dakle, do te mjere mi vjeruje - tvrdi Marko.

Ako je uistinu tako, ne trebamo ni sumnjati u to da bi nam se uskoro u rukama mogla naći i Markova druga knjiga. Podsjetimo, Markov spisateljski prvijenac 'Otkrit ću vam tajnu' izdan je 2009. godine. Iako se najavljivalo da će knjiga iznijeti pikanterije koje se mnogim estradnjacima neće svidjeti, oko nje se na kraju ipak nije podigla velika prašina.

POGLEDAJTE 24 PITANJA:

 

Najčitaniji članci