Show

Komentari 8

Machine Gun Kelly i Megan Fox opet sve šokirali i na holivudski party stigli zavezani lancem

Machine Gun Kelly i Megan Fox opet sve šokirali i na holivudski party stigli zavezani lancem

Fox je zaključila da je osjetila neobičnu povezanost s Kellyjem čim ga je ugledala prvi put: +Znala sam da će iz ovog odnosa izrasti nešto veliko, odmah sam osjetila da smo duboko i posebno povezani', rekla je

Glumica Megan Fox i njezin partner, pjevač Machine Gun Kelly u subotu navečer su se na predstavljanju u Hollywoodu reperove nove uniseks linije lakova za nokte UN/DN LAQR pojavili povezani srebrnim lancem, želeći pokazati da je njihova veza doslovno neraskidiva, pišu američki mediji. Par se na crvenom tepihu pojavio u crnim odjevnim kombinacijama i povezan srebrnim lančićem na noktima malih prstiju. Fotografije pogledajte OVDJE.

Brittney Boyce, koja je osmislila reperovu liniju lakova za nokte na Instagramu je napisala da je, pošto su se nalakirani nokti pjevača i glumice osušili, upotrijebila pearcing kojim ih je probušila te je na nokte pričvrstila alke, a na njih stavila dva srebrna lanca kojim je povezala zaljubljeni par.  

Događaju su prisustvovale i zvijezde poput Avril Lavigne, Charli i Dixie D’Amelio, Chase Hudson i Jessie Jo Stark. Par je u vezi od svibnja 2020. Upoznali su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

Fox je kasnije nekoliko puta rekla da je osjetila neobičnu povezanost s Kellyjem čim ga je ugledala prvi put: "Znala sam da će iz ovog odnosa izrasti nešto veliko, odmah sam osjetila da smo duboko i posebno povezani".

Najčitaniji članci