Show

Komentari 9

Machine Gun Kelly ostavio Fox doma i na dodjelu poveo kćer

Machine Gun Kelly ostavio Fox doma i na dodjelu poveo kćer

Kontroverzni par ipak nije povezan 'pupčanom vrpcom', pa Megan Fox ovoga puta nije bila pratnja svom dečku za American Music Awards

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly (31) mjesecima privlače medijsku pažnju svojoj kontroverznom ljubavi, a poznato je i da se ne odvajaju jedno od drugoga. Ipak, Kelly je na američku dodjelu AMAs poveo svoju dvanaestogodišnju kćer Casie

- tWINing - napisao je Kelly uz njihove zajedničke fotografije, a izraz označava zajedničko pobjeđivanje sa svojom kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kelly je Casie dobio s bivšom djevojkom, košarkašicom Emmom Cannon (32) s kojom je kratko bio vezi. Razlog Meganina odsustva nije jasan, ali obožavateljima se njegova nova pratnja još više svidjela.

- Toliko ste slatki da ću se rasplakati - napisao je jedan od obožavatelja u komentarima.

Kelly je osvojio nagradu za najboljeg alternativnog rock izvođača, a ponosno se fotografirao s kipićem i Casie. 

644285630

Tata i kćer su se držali za ruke prepletenih prstiju, pa su fotografirali i kreativne manikure. Casie je imala duge nokte u obliku badema ukrašene biserima dok je Kelly imao crno-bijelu i crveno-bijelu kombinaciju s dodacima malih lanaca na noktima.

Na istim nagradama prošle godine Megan i Kelly su debitirali na crvenom tepihu, pa je ove godine odlučio debitirati s kćeri i oduševio tim potezom. 

2021 MTV Video Music Awards arrivals

Najčitaniji članci