Obavijesti

Show

Komentari 17

Mačka Taylor Swift vrijedi 91,5 milijuna eura: Treća je na listi, ima još bogatijih ljubimaca

Mačka Taylor Swift vrijedi 91,5 milijuna eura: Treća je na listi, ima još bogatijih ljubimaca
5

Poredak je napravljen na temelju analitike Instagrama, a mnogi krzneni ljubimci s najviše zarade popeli su se na ljestvici bogatstva zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama

VIDEO

Olivia Benson, mačka pjevačice Taylor Swift (33) ima više novca od prosječnog čovjeka. Naime, prema nedavnom izvješću časopisa 'All About Cats' (Sve o mačkama) popularna mačka Olivia rangirana je kao treća najbogatija kućna ljubimica na svijetu, s nevjerojatnom neto vrijednošću od 97 milijuna dolara, što je oko 91,5 milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Poredak je napravljen na temelju analitike Instagrama, a mnogi krzneni ljubimci s najviše zarade popeli su se na ljestvici bogatstva zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama. Međutim, za najpopularnije životinje kao što je Olivia, u obzir je uzeto i sudjelovanje u projektima izvan popularne društvene mreže.

- Olivia je postigla uspjeh izvan svijeta utjecaja na Instagramu. Škotski fold zaradio je svoje bogatstvo glumeći zajedno sa svojim vlasnikom u nekoliko glazbenih videa, osmislio je vlastitu liniju robe i glumio u mnogim visokobudžetnim oglasima - stoji u opisu. 

2021 BRIT Awards

Taylor je Oliviju nazvala po liku Mariske Hargitay (58) iz popularne serije 'Zakon i red: Jedinica za posebne žrtve'. Hargitay je glumila uz Swift u reklamama za DirectTV, Diet Coca-Colu i AT&T te u glazbenim spotovima za pjesme 'Me!' i 'Blank Space'. 

Oni koji su 2015. bili na svjetskoj turneji pjevačice "All Too Well" mogli su vidjeti Oliviju i njezinu stariju sestru Meredith, Taylorina prva mačka, u videu koji je pušten tijekom koncerta.

Meredith, međutim, nije dospjela na ljestvicu najbogatijih kućnih ljubimaca časopisa 'All About Cats', kao ni Benjamin, Swiftina treća i posljednja mačka koju je nabavila, a koji se također pojavio glazbenom spotu 'Me!'.

'Miss Americana' Premiere - 2020 Sundance Film Festival

Olivijinu neto vrijednost nadmašili su samo njemački ovčar po imenu Gunther VI, čija se vrijednost procijenjenih na 500 milijuna dolara, i mačka Nala, koja je poznata na Instagramu, a čija je vrijednost procijenjena na 100 milijuna dolara.

Taylor Swift: 'Zaštitnički sam nastrojena prema fanovima i jako mi je mučno ovo gledati'
Taylor Swift: 'Zaštitnički sam nastrojena prema fanovima i jako mi je mučno ovo gledati'

Mačka popularne pjevačice prestigla je pet pasa poznate voditeljice Oprah Winfrey (68), mačku Choupette pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda i štene Pontiac pokojne glumice Betty White.

POGLEDAJTE INTERVJU: 'S MARKOM VARGEKOM SAM ZAVOLJELA NOGOMET'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina