Obavijesti

Show

Komentari 26

Madež, guze, obrve: Uspjeli su 'proslaviti' jedan dio svog tijela

Madež, guze, obrve: Uspjeli su 'proslaviti' jedan dio svog tijela
15

Glumački talent ili lijep glas dobra su podloga za izgradnju uspješne karijere. Ipak, neke od ovih slavnih dama svoj zvjezdani status mogu zahvaliti i tjelesnim atributima

VIDEO

Usta Kylie Jenner

Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta
Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta

Mlada mama Kylie Jenner (20) i danas nerado priča o operaciji svojih usana te tvrdi da je stavila samo 'malo' filera u njih, dok je na početku tvrdila kako nije stavljala baš ništa

Kako bilo, upravo su joj te usne omogućile da zaradi ogromne novce i to zahvaljujući - proizvodima za njegu usana.

Inače, fanovi su se nedavno naljutili na mlađahnu Kyle zbog imena nijansi rumenila njezine linije za tinejdžerice. Smatraju da nazivi 'jedva legalna' i 'nevinost nisu primjereni za njezinu ciljnu skupinu,

- Koji kur*c Kylie? Kako možeš tako nazvati rumenila, a milijunima obožavateljica tinejdžerica si uzor. Doslovno se nisi mogla sjetiti nikakvih drugih imena za tu šminku - napisao je ljutiti obožavatelj.

Cindy Crawford i njezin madež

DPA/Pixsell

Legendarno supermodel devedesetih krasi jedinstvena ljepota, a madež na njezinom licu samo je potencirao njezinu popularnost.

Cindy danas ima 61 godinu, a otkrila je i čari društvenih mreža na kojima pratitelje redovito časti atraktivnim fotografijama.

USA - "Sister Cities" Los Angeles Premiere Screening - Los Angeles

Maminim manekenskim stopama krenula je i njezina kći Kaia kojoj predviđaju svijetlu manekensku budućnost.

Guza Kim Kardashian

Ako je netko zaslužan za popularizaciju bujne stražnjice onda je to definitivno Kim Kardashian (37). Reality zvijezda rado i često naglašava svoj najveći atribut, a pratitelje na društvenim mrežama nerijetko časti fotografijama s guzom u prvom planu.

Inače, starleta je od 2014. u braku s Kanyeom Westom (40) i imaju troje djece - kćer North (4), sina Sainta (2) te malenu Chicago koju je u siječnju rodila surogat majka.

Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama
Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama

Kardashianka jako pazi na svoj izgled pa je tako u nedavnom intervjuu za časopis Elle otkrila kako u njezinoj oporuci stoji da želi lijepo izgledati bez obzira na stanje u kojem se nalazila.

Cara Delevingne i njene obrve

Manekenka i glumica svojim je obrvama pokrenula novi trend ljepote. Tako si je dlakave obrve koje je popularizirala manekenka Cara nedavno 'priuštio' i modni stilist Neven Ciganović (45).

Estetska korekcija na koju se odlučio zove se FUE tehnika, a zbog novih čupavih obrva potegnuo je do Istanbula. Novitete u estetskoj kirurgiji prati u stopu, a prvi se u Hrvatskoj podvrgnuo ovakvom tretmanu.

Osmjeh Julije Roberts

FILE PHOTO: Cast member Julia Roberts arrives for the screening of the film "Money Monster" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes

Legendarna 'zgodna žena', tvrde mnogi, vlasnica je jednog od najljepših osmjeha na svijetu. Iako se danas rijetko pojavljuje na velikom platnu, njezina je popularnost, baš kao i šarm, neupitna.

Inače, glumica je rujnu prošle godine posjetila Hrvatsku. Holivudska zvijezda bila je našoj obalu sa suprugom Danielom Moderom (49). Slavni par sa svojom djecom, blizancima Hazel Patriciom i Phinnaeus Walterom (13) te sinom Henryjem (11) odsjeo je u hotelu Radisson Blue. 

Direktor filmske fotografije lani je radio na Netflixovoj seriji 'DJ Ibiza' koja se snimala, između ostalog, na plaži Žnjan koja je glumila' plažu na Ibizi. Produkcija serije viđena je i na Zrću. Julia, Daniel i njihovo troje djece tada su posjetili i Beograd koji je trebao predstavljati Barcelonu.

Pročitajte još i ovo! Starije, a mlađe: Ove zvijezde uopće ne stare. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...