Show

Komentari 0

Madonna ispričala kako joj je plesačica otkrila masturbaciju: 'Ta cura mi je spasila život'

Madonna ispričala kako joj je plesačica otkrila masturbaciju: 'Ta cura mi je spasila život'

Kraljica popa podijelila je video u kojem čita eksplicitni dio scenarija iz nadolazećeg biografskog filma o sebi. Otkrila je kad i kako je otkrila što je masturbacija, a njezini obožavatelji ostali su malo zbunjeni

Madonna (62) je već ranije objavila kako zajedno s Universal Pictures studijom radi na novom filmu o sebi. Ime filma, kad bi trebao biti dostupan u kinima pa čak ni glumci još nisu poznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Film će se baviti mojim borbom, umjetnicom koja pokušava preživjeti u svijetu muškaraca i općenito mojim putovanjem - izjavila je kraljica popa jednom prilikom.

Pjevačica, koja navodno i režira film, na svojim društvenim mrežama podijelila je video u kojem čita dio scenarija. Izabrala je pročitati scenu o samozadovoljavanju.

- Otkrila sam što je masturbacija kad sam imala 19 godina. Jedna plesačica me pitala 'Imaš li dečka?' i ja sam ju pogledala kao da priča arapski - započela je Madonna.

- 'Ne krivim te, masturbacija je toliko bolja' rekla je. Pojam masturbacije nije mi ni pao na pamet. 'O čemu pričaš?' pitala sam - nastavila je pjevačica.

Madonna je nastavila čitati kako joj je plesačica opisala što treba raditi i da je sve isprobala tu večer.

- Shvatila sam da bi se tako trebala osjećati tijekom seksa. Ta cura mi je spasila život - završila je s čitanjem zvijezda.

Njezini obožavatelji ostali su pomalo zbunjeni. Nekima se nije svidjelo što Madonna tijekom videa puši, kako ona kaže, 'lažnu cigaretu', a drugi su se prisjetili da je kraljica popa ranije u karijeri rekla ju je u te tajne uputila prijateljica Moira McFarland, dok su bile tinejdžerke.

Madonna nije dala objašnjenje zašto je odabrala pročitati baš ovu scenu iz filma niti je otkrila druge detalje o filmu.

Najčitaniji članci