Obavijesti

Show

Komentari 11

Madonna je stavila kukasti križ na čelo francuske političarke

Madonna je stavila kukasti križ na čelo francuske političarke
7

PROVOKATORICA Tijekom Madonnina nastupa u Tel Avivu na ekranu je osvanula glava liderice francuske Nacionalne fronte Marine Le Pen s nacističkim obilježjem

VIDEO

Madonna (53) se našla na udaru nakon što je tijekom njezina koncerta 31. svibnja u Tel Avivu na videozidu osvanula glava predsjednice najveće francuske političke stranke s nacističkim obilježjem nasred čela.

Dok je pjevačica pjevala 'Nobody Knows Me', na velikom se ekranu mogao vidjeti kukasti križ na glavi liderice stranke Marine Le Pen.

Bijesni političari zaprijetili su Madonni tužbom ukoliko se to ponovi u srpnju tijekom njezinih koncerata u Francuskoj kada će u sklopu turneje nastupiti u Parizu i Nici.

- Mi razumijemo zašto stari pjevači, koji žele da se priča o njima, idu u takve ekstremne krajnosti - izjavila je Marine Le Pen (43) i dodala da će tužiti pjevačicu ukoliko se to ponovi u Francuskoj.

Članovi desničarske Nacionalne fronte, koji se često povezuju s antisemitizmom i rasizmom, izjavili su da je Madonna uvrijedila sve njihove članove.

- Mi nismo nacistička stranka. Ako optužite Nacionalnu frontu za antisemitizam i rasizam onda za to optužujete i petinu Francuza. Ukoliko Madonna to ponovi u Francuskoj sigurno će završiti na sudu - izjavio je član stranke koja je osvojila petinu glasova birača u prvom krugu predsjedničkih izbora u travnju.

Odvjetnik stranke, Wallerand de Saint-Just, izjavio je kako razmišljaju o mogućnosti podnošenja tužbe protiv pjevačice. Marine Le Pen obećala je reformirati stranku nakon što ju je prošle godine preuzela od svog oca, zloglasnog Jeana-Marie Le Pena.

On je osuđeni rasist i antisemit koji je u prošlosti negirao da se nacistički holkaust dogodio tijekom Drugog svjetskog rata. Unatoč tome dokazao je da ima veliku podršku građana nakon što je 2002. godine uspio proći u drugi krug predsjedničkih izbora. 

Pjevačica, koja je poznata po svojim provokativnim ispadima, trenutačno je u vezi s Francuzom Brahimom Zaibatom koji ima sjevernoafričku muslimansku imigrantsku pozadinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti