Obavijesti

Show

Komentari 8

Madonna: 'Neopisivo me boli i zato moram otkazati turneju'

Madonna: 'Neopisivo me boli i zato moram otkazati turneju'
6

Kraljica pop je zbog zdravstvenih razloga otkazala zadnji koncert američke turneje. Ispričala se svima koji su uvijek uz nju i istaknula kako ona to inače ne bi učinila, ali sad su joj naredili liječnici

VIDEO

Dok sam se penjala na pozornicu svojega koncerta u Miamiju, plakala sam od bolova. Moram si priznati da sam ipak samo čovjek i da su takve stvari normalne, oglasila se u dramatičnoj poruci Madonna (61) i tako otkazala zadnji koncert američke turneje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Madonna 01:32

- Bol koju osjećam je neopisiva. To je nešto strašno. Zadnja dva dana sam provela kod doktora i na raznim testiranjima. Bila sam na ultrazvuku, boli su me iglama, stavljali su sonde u mene - rekla je pjevačica suznih očiju.

- Ja sam ratnica. Ja nikad ne odustajem. Ali moram uzeti odmor. Doktori su mi tako naredili. Zdravlje je ipak najbitnije - završila je svoje obraćanje Madonna, a fanovi su počeli paničariti.

- Nadamo se da nije nešto ozbiljno, ali kako je spominjala razne preglede, teško da je riječ o nečemu banalnom - pisali su ispod objave na njezinu Instagram profilu.

No razloga za toliku brigu, čini se, ipak nema. Bol jeste neizdrživa, ali američki portal TMZ tvrdi kako je ipak samo riječ o problemima s koljenima.

- Već 40 godina skakuće, kao da je sportaš, s vremenom je hrskavica nastradala. Čeka je dulja pauza - tvrde Amerikanci.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin