Show

Komentari 9

Madonna u korzetu: 'Bože, tko ju je pustio ovakvu u emisiju...'

Madonna u korzetu: 'Bože, tko ju je pustio ovakvu u emisiju...'

Pop ikona je bila gost MTV televizije na kojoj je predstavila spot za novu pjesmu Medellin. Umjesto o muzici svi su pričali o njezinom stylingu. Madonna se sasvim stisnula...

Ikona pop glazbe Madonna (60) bila je nedavno gost emisije na MTV televiziji gdje je predstavila spot za pjesmu 'Medellin'. Umjesto glazbom, pažnju je ovaj put najviše privukla dekolteom. Tom prilikom je odjenula korzet koji ju je previše stegao te pritiskao grudi, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Iako su svi trebali pričati o novoj muzici, najviše se polemiziralo o dekolteu kraljice popa. 

'Bože, tko ju je pustio ovakvu u emisiju', 'Želi biti ponovno mlada, ali joj ne ide', 'Što je s grudima', neki su od komentara fanova, koji jednoglasno sugeriraju da promijeni stilistu. 

Poslije četiri godine pauze vraća se na muzičku scenu s novim albumom 'Madame X' koji izlazi 14. lipnja. To će biti njezin 14. album, a snimila ga je u Portugalu, pri čemu joj je pomogao producent Diplo (40).

Singer-songwriter Madonna arrives at the Met Gala in New York

Pjevačica će nastupati i na ovogodišnjem Eurosongu u Izraelu. Pjevat će dvije pjesme i to za iznos od deset milijuna kuna, ali nisu joj dopustili pjevati novu pjesmu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesmu 'Medellin' s albuma, izvodi s kolumbijskim pjevačem Malumom (25). 

Podsjetimo, promocijom albuma na društvenim mrežama izazvala je mnoštvo komentara. Dosada i depresija potaknuli su pjevačicu da snimi album 'Madame X' što je ujedno i naziv njezinog alter-ega.

Na Instagramu je objavila provokativni video gdje predstavlja novu pjesmu pjevajući ju u automobilu. Ono što izaziva najviše pažnje je njezin styling. Pjevačica je na sebi imala mrežaste najlonke, dubok dekolte, povez na oku i bič u rukama. 

2018 MTV Video Music Awards - Photo Room - New York

Fanovi pjevačice izražavaju i zabrinutost njezinim nedavnim modnim kombinacijama. Koža, kravate i crno crvene kombinacije prevladavaju u Madonninom outfitu, a jedan detalj se javlja kao diskutabilan, a to je povez za oko.

Povez nosi u spotu, a sudeći i po fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama koristi ga svakodnevno. Njezini pratitelji su zbunjeni ovim povezom i izražavaju zabrinutost za njezino zdravlje pitajući se čemu on služi te da li je sve u redu s njezinim okom. 

- Madonna više ne može započinjati modne trendove, jer sadašnja djeca ni ne znaju tko je ona - jedan je oštriji komentar upućen ikoni popa, dok neki fanovi brane pjevačicu. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Najčitaniji članci