Show

Komentari 4

Madonnin sin šepuri se po kući u svilenoj haljini: 'Bravo, mali'

Madonnin sin šepuri se po kući u svilenoj haljini: 'Bravo, mali'

Dok su neki pratitelji oduševljeni ovim Davidovim performansom, drugi pjevačicu osuđuju. Predbacuju joj da ga je prvo pokušala pretvoriti u nogometaša, a sad u glumca koji je nedavno priznao da je HIV pozitivan

Kraljica popa, Madonna (62) na Instagramu je objavila video u kojem njezin sin David Banda (15) šeće po kući u bijeloj dizajnerskoj haljini s uzorkom. Video je u samo dva dana skupio više od milijun i dvjesto tisuća lajkova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Samopouzdanje je sve - napisala je kratko Madonna u objavi. 

Dok su neki pratitelji oduševljeni ovim Davidovim performansom, drugi pjevačicu osuđuju. 

- Djevojko, prvo si od njega pokušavala napraviti nogometaša, sad ga pretvaraš u Billy Porter? To su djeca, a ne lutke - napisao joj je jedan pratitelj referirajući se na glumca koji je nedavno priznao da je već 14 godina HIV pozitivan. 

Podsjetimo, Madonna je 2017. u Lisabonu je odlučila kupiti vilu za 6,5 milijuna eura kako bi bila potpuna podrška sinu Davidu koji. kad je je tada igrao u omladinskoj momčadi Benfice.

- Želim biti majka kakvu ja nisam imala - rekla je tada Madonna koja je u znak podrške sinu pozirala u dresu njegova nova kluba.

No iz Lisabona je otišla 2019. rekavši da je zaista željela biti 'mama nogometaša', no da je nakon nekog vremena postala  usamljena i tamo nije stekla prijatelje. 

- Mislila sam da će to biti avantura, ali sam shvatila da se osjećam usamljeno, da nemam prijatelja. Počela sam se dosađivati - otkrila je pjevačica. 

Davida Bandu Madonna je posvojila 2006. godine, a Mercy James (15) 2009.  Estere (8) i Stellu (8) usvojila je 2017. godine. Uz njih ima dvoje svoje biološke djece, sina Rocca (20) i kći Lourdes (24).