Obavijesti

Show

Komentari 4

Madonnu i Guyja ne brine novac, 'tući' će se za djecu

Madonnu i Guyja ne brine novac, 'tući' će se za djecu
3

Brak slavnog para 'završio' je prije četiri godine kada je Madonna pala s konja. Pop kraljica želi da zajednički prijatelji odaberu ili nju ili Guyja

VIDEO

Madonnin (50) i Guyjev Ritchiejev (40) razvod postaje sve ružniji. Izgleda kako glavna bitka neće biti oko imovine vrijedne blizu tri milijarde kuna. Njihovi odvjetnici još nisu sklopili izvansudsku nagodbu oko djece. Kćer Lourdes (12) i sinove Rocca (8) i Davida (3) pjevačica želi odgajati u New Yorku. No, Guy ne želi ni čuti za to. Madonnina odluka da djecu odvede preko Atlantika, Guyja je jako uzrujala. On smatra da je za djecu najbolje da ostanu u Velikoj Britaniji. Školovao bi ih u privatnim londonskim školama. Njegovi roditelji John Ritchie i Amber Ladly Leighton, koji su razvedeni, zgroženi su Madonninom idejom da djecu namjerava odvesti u SAD. Blizak izvor tvrdi kako Amber ne može razumijeti da se Guy i Madonna ne mogu složiti barem oko djece.
- Guy je uzrujan spoznajom da njegovi roditelji neće viđati Rocca - rekao je blizak izvor. Madonnina glasnogovornica jučer je potvrdila razvod. Na koncertu u Bostonu, pop kraljica je prije izvedbe pjesme "Miles Away", rekla publici kako su pojedini stihovi namijenjeni emocionalno retardiranima. Stihove je uputila suprugu jer je prije izjavila kako ju je upravo za tu pjesmu inspirirao Guy.

BRAK JE 'ZAVRŠIO' PRIJE ČETIRI GODINE
Madonna je prije tri godina kratko pohađala školu jahanja u Južnom Londonu. Iznajmila je cijelu opremu i konja te zajedno s Guyjem, Lourdes i Roccom otišla na privatno imanje Wiltshire. Dok su Guy i djeca bili u vili, Madonna je otišla jahati sama. No, konj je posrnuo, a ona pala. Slomila je četiri rebra, šaku i ključnu kost. Nekoliko dana se opravljala u bolnici.
- Od trenutka kada je Madonna pala s konja, njihov brak je završio. Guy se prema njoj nije ponašao kako je ona očekivala da hoće. Nije je tetošio i bio joj stalno pri ruci. Tada je shvatila da on nije njena srodna duša. Bio je ravnodušan, a ona je patila. Naljutilo ju je kada je Guy nakon njene nesreće izjavio 'kako je ona prečvrsta da bi umrla'. Nije joj bio emocionalna podrška. Tada mu je rekla da je pogriješila kada se udala za njega. Strašno je patila. Od bolova i zbog spozanje da ime takvog supruga - ispričao je blizak izvor.

MADONNA PRIJATELJIMA: JA ILI GUY
Madonnu i Guya, osim podjele imovine, očekuje i podjela prijatelja. U braku su proveli skoro osam godina i stekli zajedničke prijatelje. Pop kraljica je odlučila da moraju odabrati jednu stranu. Njenu ili Guyjevu.
- Ne želi govoriti o razvodu nikome. Oprezna je i želi da se prijatelji odluče čiju stranu će zauzeti. Dobro zna koji su njeni, a koji Guyjevi prijatelji. No, zajednički prijatelji se moraju podijeliti - rekao je blizak izvor. Sting i supruga Trudie Styler te Sacha Baron Cohen i Isla Fisher moraju izabrati do koga im je više stalo. Stella McCartney, Gwyneth Paltrow, Donatella Versace, Elton John, Roberto Cavalli, Paul McCartney, Rosie O'Donnell, Oprah Winfrey, Naomi Campbell, Kate Moss, Demi Moore i Ashton Kutcher... nemaju tako tešku odluku. Njihova prijateljica je Madonna. Na Guyjevoj strani su Brad Pitt, Claudia Schiffer, Rupert Everett...

GUY BEZ KOMENTARA
Novinari su jučer sreli Guya u londonskoj četvrti Marble Arch. Odbio je dati bilo kakav komentar i odvezao se u svom crnom Audiu. Madonna je bijesna na Guyja zbog same pomisli da želi djecu. Prijatelji kažu kako je on za nju 'pravi, bezosjećajan Englez'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti