Obavijesti

Show

Komentari 0

Mag house glazbe i DJ Axwell 26. srpnja nastupa u Revelinu

Mag house glazbe i DJ  Axwell 26. srpnja nastupa u Revelinu
1

Megauspješni house producent i član supergrupe Swedish House Mafia stiže u Dubrovnik u sklopu radne ljetne sezone. U srpnju i kolovozu nastupit će čak 34 puta

VIDEO

Niz gostovanja superstar DJ-a u Culture Clubu Revelin u srpnju zaključit će jedan od najpopularnijih disc jockeya današnjice. Megauspješni house producent i član supergrupe Swedish House Mafia - Axwell nastupa u četvrtak 26. srpnja.

Mag house glazbe i DJ kome je glavna deviza da usreći ljude pred kojima nastupa stiže u Dubrovnik u sklopu svoje duge radne ljetne sezone. Samo u srpnju i kolovozu nastupit će čak 34 puta, a 8. kolovoza ima rezerviranu 'nemoguću misiju' - dva nastupa u jednom danu.

Prvo će svirati u 'Opiumu' u Barceloni, a zatim i u klubu 'Ushuaia' na Ibizi. Ovaj multitalentirani producent i DJ naporno radi i objavljuje već desetak godina tijekom kojih se od klupske atrakcije prometnuo u globalni fenomen koji puni dvorane i arene od Miamia i Ibize do Dubrovnika. S obzirom da sve što dotakne se pretvori u zlato nije čudo da na popisu remixeva ima Madonnu, Adele, Coldplay, Faithless, Ushera, Nelly Furtado i mnoge druge. Ipak, njegov solo rad i rad unutar globalnog fenomena Swedish House Mafie ono je što ga čini jednim od najtraženijih glazbenika na planeti.

Na sceni je prisutan od 2000. godine, a singl 'Feel The Vibe' iz 2004. ga je lansirao među zvijezde, a već godinu dana kasnije uspjeh je ponovio s hitom 'Watch The Sunrise'. Kao etablirani producent i remikser do sredine prošlog desetljeća imao je na kontu petnaestak singlova i više od 50 remikseva, da bi 2007. s partnerima Sebastianom Ingrossom i Steveom Angellom izbacio 'Get Dumb' pod zajedničkim imenom Swedish House Mafia.

SHM su u sljedećih pet godina potpuno preuzeli primat na komercijalnoj house sceni izdavajući hit za hitom. Sve je počelo kolaboracijom sa Pharellom u 'One (Your Name)', a nastavilo se s 'Miami 2 Ibiza', 'Save The World' i 'Antidote'. Nakon pet godina vladanja svijetom grupa je objavila da će turneja 2012. biti njihova posljednja. Sa ili bez svojih švedskih house mafijaša Axwell ostaje u krugu najtraženijih DJ-a na planeti. Britanski DJ Magazine ga je prošle godine svrstao na 12. mjesto najboljih na svijetu, a sudeći prema prekrcanom rasporedu Axwell će još puno godina ostati na samom vrhu.

Nakon Fatboy Slima, Martina Solveiga, Jamesa Zabielu i Paul van Dyka Axwell nastavlja zvjezdani niz gostovanja u Culture Clubu Revelin ovog ljeta. U samo dva mjeseca dubrovački klub postao je najjača party destinacija sezone itekako mjenjajući sliku noćnog života Grada.

Ulaznice za nastup Axwella već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 26. srpnja. Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com.

Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:

Caffe “BRAZIL” – DOC, Sport caffe “BALUN” – Mokošica, Caffe Bar “PARADISO”, Caffe Bar “AFRIKA”, Caffe Bar “CASABLANCA”, Caffe Bar “MICRO”, Caffe Bar “DIX”, Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE), Lounge Bar “CULTO”, Pizzeria “TABASCO”, Club “23”, Caffe Bar “Zino”

Program:

02 – 04. kolovoza – Re-Vel-In festival w. Fedde Le Grand, Gramophonedzie, Sébastien Léger, Paul Woolford, Syke n' Sugarstarr

9. kolovoza – Umek

16. kolovoza - Riva Starr

23. kolovoza - Lissat & Voltaxx

31. kolovoza – Alex Benji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'