Obavijesti

Show

Komentari 14

Magdalena iz 'Života na vagi': Moj dečko me volio i sa 113 kg

Magdalena iz 'Života na vagi': Moj dečko me volio i sa 113 kg
8

Mogu reći da sam dosta organiziranija, što prije nisam bila, imam vremena za sve, od treniranja, pripreme obroka do druženja s obitelji i prijateljima. Vježbam svakodnevno i tvrdim da svako od nas može izdvojiti sat do dva vremena da učini nešto za sebe, kaže Magdalena

VIDEO

Natjecateljica posljednje sezone 'Života na vagi' Magdalena Štimac (23) iz Gospića s nama je podijelila iskustva iz showa te otkrila kako se snalazi s novim režimom prehrane i vježbanja sad kad je izvan kuće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

Mlada Ličanka odlučila je promijeniti svoj život i krenuti sa skidanjem suvišnih kilograma. Zato se nije dugo dvoumila oko toga treba li se prijaviti u novu sezonu showa. Kako kaže, okidač za prijavu u treću sezonu 'Života na vagi' bio je trenutak u kojem je napokon shvatila da je došlo vrijeme za drastičnu promjenu.

-  Okidač za ulazak u kuću je bio taj što sam shvatila da je vrijeme za promjenu životnog stila. Zapravo sam i prije pokušavala promijeniti svoj način života, pokrenuti se i napraviti nešto od sebe. Nažalost vrlo lako bih pokleknula, stoga nakon što sam vidjela da su prijave za Život na vagi izašle, nisam niti trenutka oklijevala i prijavila sam se te mogu s ponosom reći da mi je to bila najbolja odluka u životu - rekla nam je Magdalena.

Miro se za dlaku spasio, a show napustila Magdalena Štimac
Miro se za dlaku spasio, a show napustila Magdalena Štimac

Simpatična Ličanka u kući je tijekom cijelog ciklusa naporno trenirala i bila jedna od najmarljivijih. Na pitanje je li vani nastavila istim tempom ili je ipak teže kad nema stalni nadzor trenera, odgovorila je:

- Moram priznati kako je vani ipak malo teže, ali obzirom da treniram sama, bez trenera, vrlo sam zadovoljna postignutim i polako ali sigurno koračam prema svome cilju. Smatram da je vrlo bitno biti uporan, biti karakter i vjerovati u sebe, samo tako ćete doći do svoga cilja - kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac)

Otkrila nam je kako danas izgleda njezin dan te vježba li svakodnevno ili joj druge obaveze ipak smetaju u tome.

- Nakon samog izlaska iz showa 'Života na vagi' mogu reći da sam dosta organiziranija, što prije nisam bila. Imam vremena za sve, od treniranja, pripreme obroka do druženja s obitelji i prijateljima. Vježbam svakodnevno i tvrdim da svako od nas može izdvojiti sat do dva vremena da učini nešto za sebe - kaže Magdalena.

U showu je ostala zapamćena kao vrlo druželjubiva i simpatična djevojka uvijek spremna na dobru zabavu, a s mnogim kandidatima ostala je prijateljica i nakon 'Života na vagi'. 

- Ostala sam u dobrim odnosima gotovo sa svim kandidatima, s nikim nisam imala nikakvih konflikta niti za vrijeme, a niti nakon showa, ali ipak sam najbolja s Martom, Filomenom i Keti, s njima se čujem svakodnevno - otkriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac)

Prijave za novu sezonu 'Života na vagi' već su počele. Na pitanje što bi savjetovala onima koji također imaju probleme s viškom kilograma, ali nemaju hrabrosti da se prijave, Magdalena je odgovorila da im isto definitivno preporučuje.

Magdalena iz Života na vagi: 'Sa 118 kila sam došla na 83'
Magdalena iz Života na vagi: 'Sa 118 kila sam došla na 83'

- Svi vi koji imate problema s viškom kilograma, ne oklijevajte, skupite hrabrost i prijavite se. Ovo je životna prilika i nemojte je propustiti. Isto tako najvjerojatnije dosta Vas misli da nemate šanse da baš Vas izaberu od svih prijavljenih. Isto to sam i ja mislila, ali sam poslala svoju prijavu i pogledajte gdje sam sada - rekla je Magdalena.

- Sada sam puno sretnija i ispunjenija osoba koja napokon drži do sebe, svoga izgleda i prvenstveno svoga zdravlja. Učinite to za sebe! - dodala je.

Nakon izlaska iz showa, Magdaleni su se odmah počeli javljati zainteresirani dečki, a ni uleti ne nedostaju.

- Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki, zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi, u vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma, koji me voli i sada sa 30 kilograma manje. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem svoju vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe - priznaje simpatična Ličanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao