Obavijesti

Show

Komentari 51

Magnet: Top 5 knjiga za privući pažnju seksi djevojaka na plaži

Magnet: Top 5 knjiga za privući pažnju seksi djevojaka na plaži
1

Cure vole dobre knjige, a vole i pametne i maštovite muškarce. Privucite njezinu pažnju i pokažite joj na koje ste sve načine frajer njezinih snova

VIDEO

1. 'Do kraja - oslobađanje', Marija Horvat, 24sata

Na tragu svevremenskog hita "Pedeset nijansi sive" i ovaj roman propitkuje mračne želje i pomicanje granica. Razvod može biti sretniji od svadbe, no sanjate li slobodu kao nagradu može se vratiti i kao kazna, smatra Marija Horvat, autorica romana koji počinje riječima: 'Ova žena koja me gleda iz velikog zidnog zrcala nisam ja. Crne čizmice s tankim potpeticama uzdižu se do njezinih bedara. Podigla je pogled i gleda me ravno u oči. Negdje duboko u njima vidim iskricu strasti, mržnje, ljubavi. Pod njezinim čizmama kleči muškarac, a ja se pitam kako sam dospjela ovdje'. Priča je to o nedavno razvedenoj ženi koja ulazi u 'kuću uižitaka' a što se tamo događa zaintrigirati će ne samo vas, već i osobu na ručniku do vas.

2. 'Sobaričina kći', Barbara Mutch, Znanje

Godine 1919. Cathleen Harrington napušta Irsku i odlazi u Južnu Afriku kako bi se udala za zaručnika kojega nije vidjela već pet godina. Usamljena u nesmiljenu krajoliku utjehu nalazi u prijateljstvu s Adom, sobaricom svoje kćeri. Nakon što bude osramoćena Ada bježi od kuće budući da čeka dijete miješane rase. Cathleen i dalje vjeruje u Adu, pa će, tražeći je, riskirati život suprotstavljajući se represiji aparthejda. Povijest i prekrasni krajolici sa dodatkom topline emocija i jedinstvenih sudbina. Ako ste voljeli 'Moju Afriku' onda će vas i ova suvremenija varijanta oduševiti, i pokazati da znate izabrati dobar roman.

3. 'Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi', Nataša Seh, 24sata

Za kraj ostaje najbolje i najnovije. Insajderica iz svijeta visoke politike u zapanjujućoj ispovijesti otkriva nam kako uistinu izgleda seksualni život vrhunskih političara u Hrvatskoj. Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi vode vas u samo srce tajni. Likovi Mentora, koji zahvaljujući velikoj gipkosti preživljava sve političke prevrate, Mecene, koji financira sve političare pa opstaje na vrhu kako god se okretala naša politička vrteška, i Nataše, pratiteljice Čovjeka u usponu, otkrivaju nam drugu, manje blještavu stranu hrvatske demokracije od 1991., do danas. Ovdje je prava, gola istina o tom svijetu. Seks i politiku na toj pozornici povezuje samo jedna sličnost, ključno pitane - tko će kome... O ovoj knjizi se govori, šapće i piše, a ona je uzdrmala sve ono što smo mislili da znamo. Nakon čitanja, morati ćete se otići ohladiti u moru.

4. 'Otkrivanje vještica', Deborah Harkness, Fraktura

Ljubav vještice i vampira strogo je zabranjena, a upravo je to u centru zbivanja ovog romana, inače prvog u trilogiji.Otkriće tajanstvenoga alkemičarskog rukopisa u oxfordskoj knjižnici Bodleiani povjesničarku Dianu Bishop, jedinu osobu na svijetu koja ga može otvoriti, odvest će u neslućenu potragu za porijeklom. Diana Bishop moćna je vještica iz slavne američke vještičje obitelji, ali od najranijeg djetinjstva i nasilne smrti roditelja ne želi upotrebljavati ni razvijati svoje moći. Snažna magija oslobođena iz izgubljene knjige u Oxford privlači stvorenja koja uz ljude nastanjuju svijet – vještice, vampire i demone. Svi oni žele se dočepati moćne knjige koja krije tajnu o postanku vrsta. Diana Bishop u životnoj je opasnosti, a pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont, vampir star više od 1500 godina. Miks najboljih elemenata 'Harryja Pottera', 'Sumraka' i 'Underworlda' hit je za koji će djevojke stati u red kako bi posudile knjigu.

5. 'Grey', E.L. James, Fokus komunikacije

Poslije 'Pedeset nijansi sive' izašao je svojevrsni četvrti nastavak pod naslovom 'Grey', ispričana iz perspektive mladog bogataša opsjednutog seksom i sadomazohizmom. Christian Gray apsolutni je gospodar svog života; njegov svijet je uredan, discipliniran, ali i potpuno prazan, sve do trenutka dok mu u ured, i život, doslovce ne upadne mlada Anastasia Steele. Iako se trudi kontrolirati i tom događaju ne pridavati puno pažnje, Christian se zatekne uvučen u vrtlog emocija koje ni sam nije u stanju razumjeti. Za razliku od svih prijašnjih žena u njegovom životu, stidljiva i povučena Anastasia uspijeva prodrijeti do njegovog ledenog i napaćenog srca. Majka svih erotskih romana obilježila je 21. stoljeće a gotovo da nema ljubitelja beletristike koji ju nije čitao, pokažite da pratite trendove i zgrabite 'Grey'.
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin