Show

Komentari 33

Maja Bajamić kao Seve: 'Da se nije prošle godine dogodila Lu, rekla bih da si ti najbolja Sevka'

Maja Bajamić kao Seve: 'Da se nije prošle godine dogodila Lu, rekla bih da si ti najbolja Sevka'

Znam koliko je teško ući u proces i biti pod pritiskom da baš sve zadovoljiš. Pogotovo kod ovakve žene, napisala je Maji Bajamić Lu Jakelić nakon što su joj rekli da je 'druga najbolja Severina' u showu

Nastup Maje Bajamić (29) u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' izazvao je raspravu pretplatnika YouTube kanala TLZP-a. Dok neki hvale Majin nastup, drugi nisu zadovoljni.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naime, splitska pjevačica otpjevala je Severininu pjesmu 'Mili moj'. Žiri joj je pozitivno ocijenio nastup, no nije uspjela zasjeniti prošlogodišnju izvedbu Lu Jakelić (28).

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Da se nije dogodila Lu Jakelić prošle sezone, rekla bih ti da je ovo najbolja Severina, ali ovako je druga najbolja u TLZP-u - rekla joj je Nives Celzijus (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Reakcije na YouTubeu su podjeljene. Neki hvale Majin trud i poručuju joj da je prekrasna, no drugi se kunu u Lu Jakelić, a Severini poručuju da ne gleda nastup. 

- Niti S od Severine cisto pre****vanje i prenemaganje... Seve nemoj ovo ni pod razno gledati - napisao je jedan pretplatnik. 

Maji se nakon svega na Instagramu javila i Lu. 

- Znam koliko je, bez obzira na to što drugima tako ne izgleda, teško ući u proces i imati presing da baš sve zadovoljiš i ispoštuješ u liku. Pogotovo kod ovakve žene. Čestitam ti. A sad mo'š dalje nastaviti pričat nenazalno... Iako će se potkrasti još, vjeruj - napisala je Lu.

Recite nam čija vam se izvedba više svidjela.

GLASUJTE U ANKETI: 

Najčitaniji članci