Obavijesti

Show

Komentari 36

Maja Bajamić napustila show: Inzistiram da nastaviš pjevati

Maja Bajamić napustila show: Inzistiram da nastaviš pjevati
8

Splićanka je u četvrtfinalu napustila show. Nakon prve izvedbe Tony joj je rekao da mu je to njezina najbolja izvedba. Rekao joj je da nastavi s pjevanjem i nakon showa

VIDEO

Nakon što je u četvrfinalu showa 'Hrvatska traži zvijezdu' ispala Maja Bajamić u polufinalu slijedi borba Mark Marka, Marcele Oroši i Gorana Kosa.

Maja, Goran Kos, Mark Marku i Marcela Oroši u četvrtfinalu su pjevali po tri rock pjesme. Nakon što su svi zajedno otpjevali pjesmu 'It's My Life' Jon Bon Jovija, prvi je nastupio Goran Kos s pjesmom 'Pride' grupe U2. Fox je komentirao da je dobro zvučao iako je čak možda bio malo premiran. Tonyju se svidio njegov rokerski nastup zbog minimalizma. Nakon njega bosa je pjevala Splićanka Maja Bajamić. Pjesmu 'Tebe voljeti' Ivane Marić posvetila je svom mlađem bratu. 

- Bolje da si bosa jer se možeš poskliznuti, bolje prijanjaš tako. Meni je ovo bio tvoj najbolji nastup otkad si u showu - rekao joj je Tony dok je Fox, koji joj je jednom rekao da je vulgarna, komentirao da nije vulgarno kad se netko razbacuje bezobrazno dobrim pjevanjem na pozornici.

'Srušio si me, gotov sam, ne mogu funkcionirati'

Marcela Oroši otpjevala je pjesmu 'What's Up' grupe 4 Non Blondes koju je posvetila sestri, a  Mark Marku pjesmu 'Zajdi, zajdi jasno sonce' Toše Proeskog.

- Moram priznati da si me srušio, gotov sam, definitivno ne mogu funkcionirati - komentirao je Tony. Za drugu izvedbu Maja Bajamić izabrala je pjesmu 'I Love Rock and Roll'.

Nisam slušao tvoje pjevanje, nego sam gledao tvoje kretanje i gibanje, ali najdraže mi je kad čučneš", rekao joj je Fox.

Goran je zatim otpjevao pjesmu 'Dream On' Aerosmitha. Fox je komentirao da je kleknuo kao oronuli hrast te da bi mu bio bolji da je bio distanciraniji. 

Puštala bi te na radiju, a slušatelji bi govorili da žele još Marcele- komentirala je Ivana nakon drugog Marcelinog nastupa s pjesmom 'You Oughta Know' Alanis Morissette. 

'Nisam baš neki fan Azre, ali nije ti loša izvedba'

Fox je nakon nastupa Mark Marka s pjesmom 'She's a Little Runway' Jon Bon Jovija komentirao da to nije idealan tip pjesme za njega.

- Ova stvar je neponovljiva, da se Johnny vratio to bi bilo više nego da se Papa vratio. Tebe uspoređivat s nekim originalom mi je teško, odgovara ti takav tip pjesama - rekao je Fox Goranu Kosu nakon što je otpjevao pjesmu Johnnyja Štulića 'Šta da radim'. 

'Da vidim tebe i Marka u finalu to bi bilo najdosadnije finale'

Ivana mu je rekla da ona nije baš neki fan Azre i da joj nije bila loša njegova izvedba.

- Da u finalu vidim tebe i Mark Marka to bi bilo najdosadnije finale. Neka vam je sretno, imajte puno lijepe djece. Predivna si, Mark oprosti - rekao je Tony Marceli nakon nastupa.

Ivana je komentirala kako pjeva očima i ima nevjerojatnu prisutnost na sceni.

Tony je nakon nastupa Maje Bajamić s pjesmom 'Prvi put' rekao da inzistira da i nakon showa nastavi s pjevanjem.

- Svi ste jaki,  ja ne znam tko će ispasti večeras - komentirao je Tony.

'Bit će ženska borba između tebe i Marcele večeras'

Ivana ju je pitala kako se vidi nakon showa, a Maja joj je rekla da još nije kraj.

- Bit će krvnička, ženska borba između tebe i Marcele večeras - zaključila je Ivana dok je Fox komentirao kako joj ta pjesma najviše odgovara.

'Bi li me uzeo za svog producenta?'

Posljednji je nastupio Mark Marku.

- Stvarno si čovjek koji može svašta otpjevati. Volio bih biti tvoj producent, bi li me uzeo za producenta? Da ti netko ponudi da budeš blizu Svetog Oca da se odrekneš showa koga bi odabrao? - pitao ga je Tony.

Rekao je da bi odabrao Boga i pjevanje nakon čega je Tony rekao da će mu biti producent i ako Marcela pobijedi. Ivana je rekla da je najviše napredovao u showu i da je zvučao fenomenalno.

- Vjerojatno ćeš biti i u slijedećoj emisiji pa će biti još bolje - rekla je Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu