Show

Komentari 9

Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od oca Ronalda, na komemoraciji bila i Mia Begović

Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od oca Ronalda, na komemoraciji bila i Mia Begović

Maja je u suzama održala govor za pokojnog oca Ronalda, a uz nju je bila i njezina majka Mia Begović, koja je, čini se, uspjela ostati puno sabranija. Lena je jedino Ronaldovo dijete i s njim je živjela za vrijeme srednje škole

Ronald Lopatny preminuo je 5. svibnja u 78. godini života nakon duge i teške bolesti. Za trofejnog vaterpolista danas je održana komemoracija u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, među brojnim ožalošćenima, bila je i Ronaldova kći Maja Lena Lopatny (31) te njegova bivša supruga Mia Begović (59).

Maja Lena držala je govor, u suzama se oprostila od voljenog oca Ronalda. Kraj nje je cijelo vrijeme bila majka Mia, kao velika podrška u ovim teškim trenucima.

Ronald i Mija vjenčali su se 1990. godine, a razveli su se 1996. kada im je kći imala pet godina. Ronald je prije Mije bio u braku s glazbenom divom Terezom Kesovijom (83), koja se navodno nije pojavila na komemoraciji. Maja Lena je Ronaldovo jedino dijete i s njim je živjela za vrijeme srednje škole.  

 Maja je o svom odrastanju nedavno progovorila za Story.

- Naravno da se ne može poreći utjecaj medijske okoline na moje odrastanje. Iz takve okoline se nose brojna iskustva koja, ako ih ne promišljamo mogu dovesti do prilično iskrivljene slike što je stvarnost, a što je fikcija i projekcija. Iskustvo medijske prisutnosti (kao i ovaj intervju) predstavljaju me u oku javnosti kroz jednu prizmu, ali istovremeno cijelo vrijeme postojim privatna i poslovna ja koja nije vidljiva javnosti - objasnila je za Story.hr 

Najčitaniji članci