Obavijesti

Show

Komentari 53

Maja Šuput: 'Očekujem da me netko u showu obori s nogu...'

Maja Šuput: 'Očekujem da me netko u showu obori s nogu...'
1

Supertalent u svojoj petoj sezoni kreće u potragu za novim talentima. Natjecatelji će morati osvojiti i žiri koji je ove godine u nešto drugačijem sastavu

VIDEO

Žiri ove godine čine Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić te Martina Tomčić koja je i prošle godine imala istu ulogu.

Svoj sud žiri će imati priliku iskazati već ovoga vikenda kada započinje prva audicija. Koji kandidati će osvojiti srce žirija, a za koje žiri neće imati milosti, tek ćemo doznati.

Pjevačica Maja Šuput veseli se svom novom angažmanu.

- Obzirom da je Supertalent jedna od meni najdražih i najboljih emisija koje sam gledala na televiziji, jako se veselim što sam ove godine dobila priliku da budem dio žirija. Iako mislim da bi ljudi mogli od mene očekivati da budem više popustljivija, mislim da ću biti ipak samo pravedna na kraju dana. Vrlo me je teško impresionirati i mislim da će baš zato biti i zanimljivije. Očekujem da kandidati budu zaista vrhunski, a nikako prosječni ili vrlo dobri. Očekujem da me netko obori s nogu - rekla je pjevačica.

Nove talente s uzbuđenjem očekuje i Davor Bilman, koji već ima iskustva s sudjelovanjem u žiriju.

- Veselim se svojoj novoj ulozi i jedva čekam da show krene! Kao i uvijek, bit ću pravedan, strog i zahtjevan. Očekujem da me natjecatelji iznenade - kazao je Bilman.

Glumac Janko Popović Volarić veseli se novom izazovu. 

Grgur Žučko/Pixsell

- Jako sam sretan što kao član žirija sudjelujem u Supertalentu, jer je show pozitivan i pruža mogućnost svakome da pokaže svoj talent i da pred publikom bude nagrađen za svoj rad. Dat ću sve od sebe da svima pružim potrebitu pažnju i da navijam da budu što bolji - rekao je glumac. 

Vokalna trenerica popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Martina Tomčić, ima iskustva u žiriranju, a novoj sezoni jednako se raduje kao i protekloj gdje smo ju imali priliku također gledati u žiriju.

- Iznimno se veselim, meni sad već drugoj sezoni Supertalenta. Očekujem eksploziju emocija i otkrivanje novih sjajnih talenata. Kao i prošle godine vodit ću se istinom i osjećajem trenutka - izjavila je Martina

Već ovog vikenda prvi kandidati ovogodišnjeg Supertalenta stat će pred četveročlani žiri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija