Show

Komentari 335

Šuput vozila Blooma u kolicima: Divno te vidjeti, Majo, s bebom

Šuput vozila Blooma u kolicima: Divno te vidjeti, Majo, s bebom

Maja odjevena u bijelo po zagrebačkom naselju svoga sina Blooma gura u kolicima. Mnogi su zaključili kako je ovo prva šetnja pjevačice i njezine prinove

Pjevačica Maja Šuput (41) i njen muž Nenad Tatarinov ne skrivaju koliko uživaju u svom sinu Bloomu. Maja je tako jučer na društvenim mrežama objavila personaliziranu slikovnicu 'Kako je Bloom došao na svijet?, koja im je stigla na kućnu adresu. Nenad je brzo u naručje primio svog sinčića i čitao mu priču, dok je on zijevao. Danas je svoje pratitelje Maja ponovno oduševila fotografijom na kojoj malenog sina gura u kolicima.

POGLEDAJTE VIDEO

Dok Maja svakodnevno objavljuje preslatke fotografije malenog Blooma, njene pratitelje ništa nije toliko raznježilo koliko snimka Nenada i dječačića u njegovu naručju.Maja je objavila kako je na njihovu adresu stigla slikovnica 'Kako je Bloom došao na svijet?', a onda i snimku kako Nenad priču čita svome sinčiću. 

- Ma šta stari meni priča? - napisala je u videu koji je objavila na svoj Instagram story. 

Dok je Nenad čitao priču, maleni Bloom ga je gledao okicama, mrštio se i zijevao. 

Pjevačica je i današnjom objavom na društvenim mrežama raznježila svoje pratitelje. Naime, fotografija na kojoj Maja, odjevena u bijelu trenirku, gura svog sinčića u kolicima na Instagramu je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

- Divno te vidjeti Majo sa svojom bebicom- napisala je Matija Vujica ispod fotografije.

- Prekrasni, uživajte u prvoj šetnji- nastavili su se nizati pozitivni komentari ispod fotografije pjevačice.

Najčitaniji članci