Show

Komentari 56

Maja Šuput u lovu na tartufe u čizmama od 10 tisuća kuna, iste je nosio i čečenski vođa Kadirov

Maja Šuput u lovu na tartufe u čizmama od 10 tisuća kuna, iste je nosio i čečenski vođa Kadirov

Kadirov je tijekom svog nedavnog obraćanja javnosti upario vojnu odjeću s remenom, ali i skupocjenim Pradinim čizmama. Popularni model obula je i pjevačica za izlet u prirodu

Proljetne, lijepe i sunčane dane Maja Šuput  (42) je odlučila provesti u lovu na tartufe, a o tome je naravno obavijestila i svoje pratitelje na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas sam bila prvi put u lovu na tartufe. Lov je bio super uspješan pa smo ulov i pojeli. Izlet po mojoj mjeri - napisala je Maja ispod objave.

Pravi znalci odmah su na maji prepoznali skupe Prada čizme. No, da stvar bude zanimljivija u sličnim čizmama nedavno se pojavio i čečenski vođa Ramzan Kadirov tijekom svog obraćanja javnosti.

Kadirov je tijekom svog nedavnog obraćanja javnosti upario vojnu odjeću s remenom, ali i skupocjenim Pradinim čizmama.

Radi se o Prada Monolith čizmama koje su izašle u jesen 2019. i koštaju oko 11.000 kuna. Čini se kako nošenjem skupocjenih stvari tijekom javnih obraćanja želi privući još veću pozornost, ali i iskazati svoju moć.

Majine čizme su istog modela, ali su nešto jeftinije jer su niže pa ih se zbog toga može kupiti po cijeni od 9500 kuna.

Za razliku od Kadirova, Maja je svoj outfit začinila  jaknom vojničkog stila i crnim kožnim hlačama, a sve je upotpunila šeširom i crvenom torbicom.

storyeditor/2022-04-05/suput1.png