Obavijesti

Show

Komentari 11

Maja Šuput: Za ljubljenje mi ne treba imela, ja se stalno ljubim

Maja Šuput: Za ljubljenje mi ne treba imela, ja se stalno ljubim
7

Pjevačici će i ovi blagdani biti radni. Imat će prirodan i kičasti bor, a u novogodišnjoj noći ne nosi crveno rublje. Priznala je da njezine kulinarske recepte nitko ne traži

VIDEO

Maja Šuput pustila je u eter svoj duet s Matom Bulićem, 'Dvije lude'. Sinoć je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', a kako ovu suradnju potpisuje Thompson, Šuput se našalila da je izbacila Škoru te da je ona sad 3. kum – Mate, Marko i Maja. U studio Narodnog radija stigla je s naočalama na nosu, a novi imidž voditelju Petku je kratko objasnila.

- Nisam se stigla kvalitetno našminkati, jer sam cijeli dan u pogonu, pa sam odlučila staviti naočale - rekla je Maja. 

'Ja se ljubim stalno, ne treba mi imela'

Maja je već naveliko u božićnom raspoloženju. Iako će joj blagdani ponovno biti radni rekla je da Božić može biti jako seksi. 

- Kad ste s voljenom osobom i kad se puno grlite i ljubite, to nekako dođe samo po sebi - izjavila je pjevačica i priznala da njene kulinarske recepte nikad nitko ne traži. I ove će godine imati prirodni i jako kičasti bor, u ludoj novogodišnjoj noći inače ne nosi crveno donje rublje, ali će za ovogodišnji angažman u Vodicama o tome ipak razmisliti. 

- Ja se ljubim stalno, nije mi za to potrebna imela - zaključila je pjevačica. 

Tajči otkrila Petku: Još stanem u narančastu haljinu s Eurovizije

Dvadeset godina nakon što je otputovala u Ameriku na školovanje te tamo zasnovala obitelj, Tajči dolazi pjevati u Hrvatsku. Bit će gošća na božićnom koncertu u Bjelovaru ovog četvrtka. U Zagreb je doputovala sinoć, a iako umorna od puta stigla je dobro raspoložena u 'Glazbeni show Dalibora Petka'. Po želji slušatelja zapjevala je uživo 'Suzu za zagorske brege', a na kratkom testu slušateljima Narodnog radija dokazala je da se još uvijek dobro sjeća svih svojih hitova od prije dva desetljeća. 

- Mislila sam se vratiti u Hrvatsku odmah nakon škole, ali sam ostala tamo - rekla je Tajči i priznala da se milijun puta htjela vratiti, ali kad se pojavila obitelj shvatila je gdje je njezin novi dom. Sinove je nazvala svojom radošću, a priznala je da tu i tamo mašta o tome da obitelj proširi i za jednu curicu. Od starih suradnika javila se Branimiru Mihaljeviću, Edvinu Softiću i Nikši Bratošu, a turneju 'Ludujemo s dušom' najavljuje uskoro. Otkrila je i gdje se nalazi legendarna narančasta  haljina s kojom je pobijedila na domaćem natjecanju za Euroviziju. 

- U mom je ormaru i još stanem u nju -  pohvalila se pjevačica, koja će se hrvatskoj publici u Bjelovaru predstaviti s kratkim božićnim repertoarom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu