Obavijesti

Show

Komentari 72

Maja: Ustajem već u 3.30 da se našminkam i napravim frizuru

Maja: Ustajem već u 3.30 da se našminkam i napravim frizuru
7

Nekako uspijevam sve balansirati, iako je prilično zahtjevno. Vikendom dulje odspavam i donekle napunim baterije. Suprug trenutačno radi od kuće pa sina Luku čuvamo ‘na smjene’, ispričala nam je voditeljica

VIDEO

Iako je na Filozofskom fakultetu magistrirala engleski i španjolski jezik te književnost, Maja Ciglenečki (31) desetljeće je u medijima.Televizijski posao zavoljela je na prvoj godini fakulteta, a vođenje vijesti na OTV-u dalo joj je vjetar u leđa. Na HRT-u je godinama, a trenutačno je gledamo kao voditeljicu emisije “Dobro jutro, Hrvatska”.

Radi i na Hrvatskom radiju, a s obzirom na to da njezin sin Luka ne ide u vrtić, sa suprugom Bojanom se dogovorila za čuvanje “na smjene” jer radi istim tempom kao i prije novonastale situacije.


Rano se budite zbog toga što emisija kreće oko 7. Dok ste dosad imale šminkerice, sad to radite sami.

Dosad sam se frizirala sama, a od naših vizažistica naučila sam i pokoji trik u šminkanju pa mi ova promjena nije stresna. Ono što mi teže pada jest ustajanje oko 3:30 kako bih stigla riješiti i šminku i frizuru te doći na posao na vrijeme, bez stresa. Nisam spavalica, no na taj se ritam još privikavam.

Što volite raditi sad kad ste stalno u kući?

Ne ostaje mi slobodnog vremena kroz dan pa se trudim ono što mogu odraditi na terasi, s laptopom u krilu, uz kavu i sunce kad je to moguće.

Uspijete li balansirati posao, mailove, poruke i sina Luku, koji sad ne ide u vrtić?

Nekako uspijevam, iako je prilično zahtjevno. Vikendom dulje odspavam i donekle napunim baterije. Suprug trenutačno radi od kuće pa Luku čuvamo ‘na smjene’.

Kad se bude moglo izlaziti, mislite li da će se sve vratiti na staro?

Prilično sam sigurna da će se s vremenom sve vratiti na staro. Euforija će, vjerujem, potrajati kratko, pokušat ćemo implementirati u život ono što smo naučili tijekom ovog nesvakidašnjeg razdoblja, a onda ćemo se vratiti starim navikama. To je u ljudskoj prirodi.

Što ćete prvo napraviti kad se sve “unormali”?

Nedostaju mi druženja s obitelji, prijateljima i kolegama bez dvometarskog razmaka. Čestitanje rođendana uz zagrljaje i poljupce. Svakodnevne stvari poput odlaska s djetetom u park, odlaska u trgovinu i na tržnicu bez posebne logistike... i svježi kvasac!

S kolegama u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” se odlično slažete. Jesu li vam dali pokoji savjet na početku?

Bilo je vrlo lako ‘kliknuti’ s njima, počnete ih osjećati kao prijatelje, kao obitelj. Zajednički nam je cilj proizvesti kvalitetan program i pružiti gledateljima ono što od nas trebaju, informirati ih, opustiti i nasmijati. Klasičnih savjeta u početku nije bilo, ali svoje bogato iskustvo dijele sa mnom ‘u hodu’. Imam čast raditi s ljudima od kojih stalno učim, a uz to se i odlično zabavljam. Nadam se da se i gledatelji osjećaju ugodno kad nas puste u svoje domove putem malih ekrana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin