Obavijesti

Show

Komentari 6

Majka Amal Clooney nije htjela pobaciti: Rekli su da je rizično

Majka Amal Clooney nije htjela pobaciti: Rekli su da je rizično
7

Baria Alamuddin prisjetila se trudnoće s kćeri Amal Clooney i otkrila kako su joj liječnici savjetovali da pobaci zbog problema s posteljicom

VIDEO

U nedavnom intervjuu za američki 'Vogue' Baria Alamuddin izjavila je kako se njezina kći, odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney (40) nije trebala roditi. Naime, Baria kaže kako su joj prilikom trudnoće liječnici savjetovali da pobaci zbog velikih rizika i problema s posteljicom. 

  - Moja trudnoća s Amal bila je jako teška. Dijagnosticirana mi je placenta previa i provela sam dva mjeseca u bolnici. U jednom trenutku liječnici su mi savjetovali da prekinem trudnoću, no ja nisam pristala na to. Nastavila sam sanjariti kako će beba izgledati, a kada se rodila, izgledala je točno onako kako sam je zamišljala -  prisjetila se Baria.

 Amal se rodila za vrijeme zatišja u libanonskom građanskom ratu, stoga joj je otac dao ime Amal, što na arapskom znači 'nada'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, odvjetnica za ljudska prava danas je u četverogodišnjem braku s oskarovcem George Clooneyjem (56), a izjavila je kako joj je sve dok nije ušla u brak, karijera bila na prvom mjestu. 

Profimedia

 - To je jedina stvar u životu, koja je na kraju najveća odrednica sreće, a nad kojom imate najmanju kontrolu. Hoćete li upoznati tu pravu osobu? Ja sam imala 35 kada sam ga upoznala. Nisam ni sanjala da će to dogoditi meni, a ideja o vjenčanju ili obitelji nije me ni najmanje uzbuđivala. - dodaje Amal. 

Actor and director George Clooney and his wife Amal pose during a red carpet event for the movie "Suburbicon" at the 74th Venice Film Festival in Venice, Italy

Supružnici su u lipnju prošle godine postali roditelji blizanaca Elle i Alexandera. Amal je rodila u apartmanu bolnice Chelsea i Westminster u Londonu, gdje boravak na dan stoji 72.000 kuna, a cijena porođaja je 35.000 kuna.Prijatelji Amal kažu kako ju udaja i majčinstvo, nisu ni najmanje promijenili, dodaju kako je ostala i dalje vezana za posao, ali i bliske prijatelje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...