Obavijesti

Show

Komentari 9

Majka Ariel Winter želi objaviti 'fotke' gole glumičine sestre

Majka Ariel Winter želi objaviti 'fotke' gole glumičine sestre
3

Nakon što je njena starija kći Shanelle dobila skrbništvo nad 14-godišnjom sestrom Ariel, Crystal Workman htjela je Shanelle uništiti ugled objavom fotografija na webu

VIDEO

Volim svoju kćer Ariel i trudim se dobro je odgojiti i izolirati je od svih loših utjecaja kako ne bi postala nova Lindsay Lohan, kaže Crystal Workman, majka glumice Ariel (14) koja se proslavila ulogom u seriji 'Moderna obitelj' u kojoj glumi Alex Dunphy.

Crystal je izgubila skrbništvo nad kćeri zbog tvrdnji da ju je psihički i fizički zlostavljala. Arielina 34-godišnja sestra Shanelle podnijela je tužbu na sudu protiv njihove majke i dobila privremeno skrbništvo nad sestrom.  

Bijesna Crystal prvo se branila rekavši da joj Ariel zamjera jer joj nije dozvolila da se viđa s 18-godišnjim dečkom s kojim ju je zatekla kako se seksa. To nije upalilo pa je odlučila poduzeti drastične mjere. Kontaktirala je jednog od holivudskih publicista i pokušala ga nagovoriti da na internetu objavi fotografije na kojima je njena starija kći Shanelle gola. 

'Crystal želi osvetu, nisko je pala'

- Tijekom svih godina rada nisam doživio nešto slično ovome. Nikad me nije kontaktirala nečija majka i rekla da želi da objavim fotke njene gole kćeri. Nikad nisam doživio da je netko spreman pasti tako nisko kako bi vlastitoj kćeri uništio ugled - rekao je Jonathan Hay kojeg je Crystal kontaktirala zbog objave fotografija. 

Hay dodaje kako je jasno kao dan da Crystal želi osvetu iako mu je napričala da strahuje za mlađu kćer koja živi s 'razvratnom' starijom sestrom. Čak je Shanelle tužila i na sudu tražila da podnese dokumente o prihodima i plaćanju poreza kako bi dokazala da od sestre želi samo novac. 

- Žena me cijelo vrijeme zove i maltretira. Ne shvaća da ne želim objaviti fotografije koje nudi. Isto tako, ne shvaća da je Ariel bolje da živi sa sestrom, nego s takvom majkom - rekao je Jonathan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina