Obavijesti

Show

Komentari 84

Jovan zavodi cure, pala je prva pusa: 'Imam veliki kukuruz...'

Jovan zavodi cure, pala je prva pusa: 'Imam veliki kukuruz...'
10

Stručni stožer na čelu sa mnom bira zlatnu djevojku, onu koja bi po mišljenju produkcije bila idealna za farmera. Zlatna djevojka ne prolazi prvi eliminacijski krug, objasnila je Marijana Batinić

VIDEO

U drugoj epizodi desete sezone 'Ljubav je na selu' kandidatkinje su upoznale svoje farmere. Ipak, prije prvih zajedničkih susreta Marijana je djevojkama objasnila što ih čeka.

-  Stručni stožer na čelu sa mnom bira zlatnu djevojku, onu koja bi po mišljenju produkcije bila idealna za farmera, barem na papiru. Zlatna djevojka ne prolazi prvi eliminacijski krug i tako povećava šanse za prolazak dalje. Svaka koju prozovem naći će se naslijepo sa svojim farmerom i neko vrijeme se pritajiti - objasnila im je voditeljica Marijana Batinić (36) te krenula prozivati zlatne djevojke. 

Tako je zlatna djevojka Borisa Kolesarića (27) Ana-Paula Bogdanović (20) koja dolazi iz Karlovca. Po struci je kozmetičarka, u slobodno vrijeme voli čitati, šetati, fotografirati i vježbat te kaže kako joj je dosadašnje ljubavno iskustvo bilo očajno s obzirom na to da uvijek naleti na krive dečke. Prijavila se na nagovor mame, Senke Stanić Laće (49) koja se također prijavila u show. 

Još jedna Karlovčanka i zlatna djevojka Dragana Ljiljaka (35) je Monika Benković (27) koja radi kao operater u automat klubu. Ove sezone za oko joj je zapeo Dragan, za kojeg kaže da joj je jako zgodan i da bi se mogla zaljubiti. U životu želi obitelj, djecu i psa, bogatstvo joj nije važno jer je sve što želi - ljubav.

Žiri je kao zlatnu djevojku Jovana Karapandže (31) odabrao Sanju Kralj 22-godišnja je studentica Veterinarskog fakulteta.  Zagrebačka studentica već se jednom okušala u emisiji 'Ljubav je na selu' – u osmoj sezoni bila je kod farmera Zorana Antičevića

Vera Filipović (63) i Rasema Vladetić (63) također su odabrane kao zlatne djevojke svojih farmera, Ljube Bebića (66) i Marka Skelina (61). 

Vera dolazi iz Jablanovca, kraj Zaprešića. Nakon 30 godina braka preminuo joj je suprug, a djeca su odrasla i odselila se. Dok Rasema dolazi iz Donjeg Lapca, po struci je kuharica te je bila u braku 25 godina. Rasema se prije nekoliko godina prijavila a 'Ljubav je na selu', no jednostavno stvari nisu funkcionirale. 

Posljednju zlatnu 'kartu' za farmera Željka Bilića (42) dobila je Jacqueline Kale (49) iz Metlike u Sloveniji.  Po struci je prehrambena tehničarka koja se prekvalificirala u maserku, a trenutno radi kao domar u školi. Iza sebe ima 25-godišnji brak i dvoje odrasle djece (sina i kćer).

I dok odabrane kandidatkinje čekaju na spoj naslijepo, druge su imale priliku upoznati farmere. Najkritičniji svakako je bio Ljubo Bebić koji je svoje kandidatkinje 'oprao' zbog kilaže, a Mariji dao do znanja kako će smršaviti obrađujući masline. 

- Eto, još samo matičar nedostaje. Lijepo izgledate, lijepo se se obukli. Vidi se na vama da ste obilati - rekao je Ljubo kad je upoznao Ljubicu. 

- Kad sam bio mali majka me prerano skinula sa sise, pa volim biti na sisi - našalio se Ljubo. Ipak, čini se kako je najvatrenije svakako bilo na upoznavanju s Jovanom kojeg je oduševila Beograđanka Ivana. 

- Kod Jovana su me privukle godine. Volim životinje i prirodu. Rođena sam na selu, prava sam seljanka - našalila se Ivana, a kad je došla na kratki spoj s farmerom, dala je do znanja što misli o njemu. 

- Najzgodniji si od svih farmera, zato sam se prijavila - rekla je Ivana, a Jovan se na to našalio:

- Imam i veliki kukuruz - rekao je. 

- Imaš? Odmah se udajem! - našalila se Beograđanka. Jovan je od svih farmera dobio i prvu pusu u usta koju mu je poklonila Paulina na rastanku. 

Kandidati emisije 'Ljubav je na selu' dobili su svoja prva pisma
Kandidati emisije 'Ljubav je na selu' dobili su svoja prva pisma

S NJIMA TREBA OPREZNO: Ovi horoskopski znakovi su najviše frustrirani, bolje im se nemojte zamjeriti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama