Obavijesti

Show

Komentari 2

Majka Kardashianki nekad je prodavala svijeće za 670 kuna

Majka Kardashianki nekad je prodavala svijeće za 670 kuna
4

'Isplivao' je video na Redditu, a snimili su ga devedesetih godina, sudeći prema njenom outfitu i kvaliteti snimke. Kolekciju svijeća pod nazivom 'Wicks of Wisdom' ('fitilji mudrosti') kreirala je vidovnjakinja Linde Salvin

VIDEO

Majka reality obitelji Kardashian, Kris Jenner (64) prije reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' bavila se teleprodajom i pokušavala je prodati 'čarobne' svijeće.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Isplivao' je video na Redditu, a snimili su ga devedesetih godina, sudeći prema njenom outfitu i kvaliteti snimke. Kolekciju svijeća pod nazivom 'Wicks of Wisdom' ('fitilji mudrosti') kreirala je dr. Linde Salvin, žena koja je postala vidovnjakinja nakon što je preživjela avionsku nesreću 1981.

PA/Pixsell

Te svijeće navodno mogu pomoći 'prevladati najnevjerojatnije' situacije. Tako jedan set pomaže kod novčanih problema, drugi privlači ljubav, treći povećava sreću, a posljednji poboljšava zdravlje. Na snimci ni Salvin ni Jenner ne objašnjavaju kako točno svijeće sve to čine, a jedan set košta 670 kuna.

Kris Jenner želi 'brendirati' nerođenu djecu svojih kćeri
Kris Jenner želi 'brendirati' nerođenu djecu svojih kćeri

Inače, 'šefica' klana Kardashian-Jenner s glazbenim menadžerom u vezi je oko pet godina. Jenner je bila u braku s Robertom Kardashianom koji je 2003. preminuo od raka jednjaka. Nakon Roberta svoju ljubav ozakonila je s Bruceom Jennerom (69) koji je promjenom spola posao Caitlyn.

- Udala sam se za Roberta kada sam imala 22 godine i zatrudnjela sam na medenom mjesecu. Imala sam najsretniji život o kojem čovjek može samo sanjati. Ali, ljudi često misle da je trava zelenija u susjedovom dvorištu, kroz to sam prolazila kada sam ga prevarila - priznala je Jenner. Imala je aferu za koju je rekla da joj je najveća pogreška koju je ikada napravila u životu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu