Obavijesti

Show

Komentari 16

Majka kćeri (17) u showu: Vrati se na dijetu, moraš biti mršava

Majka kćeri (17) u showu: Vrati se na dijetu, moraš biti mršava
5

Nakon što je maloljetnoj kćeri u showu savjetovala da ponovno ode na dijetu, bivši nizozemski top model Yolanda Foster na blogu je pokušala opravdati svoje riječi

VIDEO

Posljednju modnu kampanju Gigi Hadid (17) snimila je za Guess. U ovotjednom showu 'Real Housewives Of Beverly Hills' gledatelji su imali priliku vidjeti Gigi i njezinu majku Yolandu Foster (48) koja joj je dijelila savjete o prehrani.

Bivši nizozemski top model, koja i danas s 48 godina, sudjeluje u različitim modnim kampanjama savjetovala je kćeri da bi trebala biti na dijeti.

- Možeš imati jednu lošu noć, no zatim moraš biti na dijeti jer u Parizu i Milanu vole samo mršave djevojke - rekla joj je majka.

Svoj stav Yolanda je kasnije pokušala opravdati na svom blogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gledajući tu epizodu, stvarno sam izgledala poput totalnog 'control freaka', što i jesam. Moja Gigi nije bila oduševljena jer sam bila na snimanju - napisala je Yolanda i zaključila da je svojim savjetom samo htjela pomoći kćeri.

- Iako se moj komentar o njezinom odlasku na dijetu činio toliko plitkim, čekao ju je posao u Parizu tjedan dana kasnije i trebala je ostati disciplinirana i biti na svojoj zdravoj dijeti. Znam da to može biti vrlo teško za 17-godišnjakinju no to je i dalje mala cijena koju treba platiti za financijsku neovisnost koju zbog toga ima u svojim mladim godinama. Trebate znati da je svaka od nas nakon snimanja pojela tri palačinke. Mljac - napisala je Yolanda koja je majka tri kćeri od kojih i njezina mlađa kći Bella radi kao model. 

Njezin suprug, kanadski glazbeni producent David Foster, dobitnik je 16 Grammyja. Zaslužan je za otkrivanje zvijezda kao što su Michael Buble i Josh Groban i radio je s brojnim glazbenicama kao što su Celine Dion, Whitney Houston i Mariah Carey. Yolanda mu je četvrta supruga. Par je nedavno u Tokiju proslavio prvu godišnjicu braka. 

Od Mohameda Hadida, poznatog trgovca nekretninama, rastala se 2003. godine. Nakon rastave braka pripala joj je kuća na Malibuu, vila u Santa Barbari, nekoliko skupocjenih automobila kao što su Escalade i Range Rover, 3.6 milijuna dolara u gotovini (21.3 milijuna kuna) i 30,000 dolara alimentacije mjesečno (177 tisuća kuna). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu