Obavijesti

Show

Komentari 43

Majka malog Tuđmanovog nasljednika pokazala grudi

Majka malog Tuđmanovog nasljednika pokazala grudi
1

Antonija Vlatković, majka malog Franje Tuđmana (9), zatečena je curenjem obnažene fotografije u javnost, ali nam je potvrdila njenu autentičnost

VIDEO

Zanosna plavuša na morskoj obali nije model, ne pozira poslom - to je Antonija Vlatković, majka malog Franje Tuđmana, jedinog unuka pokojnog hrvatskog predsjednika po muškoj liniji.
Devetogodišnjeg Franju, koji je ime dobio, naravno, po djedu, Antonija je dobila u izvanbračnoj vezi sa Stjepanom Tuđmanom, mlađim sinom prvog hrvatskog predsjednika.
S Antonijom Vlatković smo kontaktirali i pokazali joj fotografiju do koje smo došli, a ona je nakon prvobitne zbunjenosti potvrdila da je fotografija autentična.
- Da, to sam ja, ne sjećam se točno kad je snimljena, ali pretpostavljam da je nastala ispred obiteljske kuće u Senju - rekla nam je Antonija Vlatković, ne krijući iznenađenje.
Nije sigurna tko je u javnost mogao plasirati fotografiju, ali pretpostavlja da je netko tko bi mogao imati svoje motive.
- Čak i sumnjam tko bi to mogao biti - rekla nam je, ne želeći otkriti na koga zapravo misli.
Antonija, modna dizajnerica iz Zagreba, svojedobno je bila u izvanbračnoj vezi sa Stjepanom Tuđmanom, a mali Franjo, koji je plod te romanse, ponosno nosi očevo prezime prema odluci suda i Centra za socijalnu skrb. Stjepan je prešutno priznao očinstvo u sudskom procesu.


TUĐMANOVI NISU NIKAD PRIHVATILI MALOG FRANJU
Mali Franjo Tuđman (9) jedini je muški nasljednik loze. I njegov otac Stjepan, jednako kao i stric Miroslav, u brakovima imaju kćeri. Unatoč svemu, dječaka obitelj Tuđman nije prihvatila. Stjepan Tuđman ostao je u braku, a Franjo nikad nije upoznao sestre, dvije Stjepanove kćeri. Nije upoznao ni baku Ankicu Tuđman, kojoj je nekoliko puta pisao pisma i molio da se sretnu. Ona je na ta pisma ostala hladna i nije reagirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija