Show

Komentari 63

Maju prozvali zbog Blooma: On već sjedi? Mislim da je prerano!

Maju prozvali zbog Blooma: On već sjedi? Mislim da je prerano!

Šuput je dječaka rodila sredinom ožujka, a od pratitelja ne skriva ništa. Tako je otkrila da su nekoliko dana nakon izlaska iz bolnice otišli u šetnju i na rođendanski party, a mališan je već obavio i fotkanje za dokumente

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) rodila je sina Blooma prije nešto više od dva mjeseca, ali to ne znači da nema vremena obilaziti razne restorane, događaje. Tročlana obitelj se dotjerala i uputila na ručak, a tata Nenad Tatarinov uslikao je novopečenu mamu i sina, koja je to onda brže-bolje objavila na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja u badiću mjesec i pol nakon porođaja

Objavila je i fotografiju tate i sina, ali ona s mamom dobila je veću pozornost pratitelja. Komplimenata nije nedostajalo. Hvalili su Majinu savršenu liniju nedugo nakon carskog reza, istaknuli da izgleda vrlo odmorno i svježe unatoč malenom Bloomu koji bi ih, kažu iskusne mame, trebao buditi svakih nekoliko sati tijekom noći.

I dok su jedni raspravljali nalikuje li dječak na mamu, tatu ili možda na njihove djedove i bake, našlo se i onih koji su na toj fotografiji našli jednu zamjerku, odmah je napisali i servirali Maji 'jezikovu juhu'. 

- Kaj već sjedi? Mislim da je malo prerano! - napisala je jedna pratiteljica, koja je odmah pokupila nekoliko lajkova na svoj komentar. Ipak, više ga se ne može pronaći jer ga je pjevačica brzo uklonila. 

Najčitaniji članci