Show

Komentari 5

Mama Britney Spears: 'Moja kći prema ocu osjeća strah i mržnju'

Mama Britney Spears: 'Moja kći prema ocu osjeća strah i mržnju'

Lynne tvrdi da se Jamie 'oslanjao' na Britneyino kućno osoblje, medicinske pomoćnike i osiguranje kako bi ga se informiralo o svemu što pjevačica radi, što ona smatra i 'iscrpljujućim i zastrašujućim'...

Lynne Spears (66), mama pjevačice Britney Spears (39) konačno se zauzela za svoju kćer i progovorila protiv skrbništva bivšeg supruga Jamieja Spearsa (69) nad pjevačicom, koji njezinim životom i financijama upravlja 13 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

O situaciji je progovorila izjavom u dokumentima koje je sudu podnijela u ponedjeljak. U njima piše da 'Jamie nije u stanju staviti interese svoje kćeri ispred svojih te Britney prema njemu osjeća strah i mržnju', piše Page Six.

Lynne primjećuje da se ništa ne radi u korist pjevačice te je kao jednu od nepravdi navela Jamiejevo angažiranje liječnika koji je Britney pripisivao 'potpuno neprikladne lijekove', koje ona nije željela uzimati.

Pixsell

Trebala je ići i u ustanovu za mentalno zdravlje, a ako ne bi ostala na liječenju, prijetila bi joj kazna, tvrdi Lynne. Međutim, dodala je da ne zna kakva se kazna podrazumijevala. 

Također je kritizirala Jamiejevu kontrolu nad postupcima njihove starije kćeri.

Lynne tvrdi da se Jamie 'oslanjao' na Britneyino kućno osoblje, medicinske pomoćnike i osiguranje kako bi ga se informiralo o svemu što pjevačica radi, što ona smatra i 'iscrpljujućim i zastrašujućim'.

Kao rezultat toga, rekla je Lynne, veza Jamieja i Britney 'svela se samo na strah i mržnju' i 'stalne prijetnje'.

Podsjetimo, Britney je prije mjesec dana pred sudom izjavila da želi svoj život natrag i kraj 13-godišnje skrbništva koje njezin otac ima nad njom. Sud je odbio njezinu žalbu.