Obavijesti

Show

Komentari 50

Mama je dilala 'travu', a teta je bila najtraženija žena Amerike

Mama je dilala 'travu', a teta je bila najtraženija žena Amerike
1

Dok je u popularnoj seriji utjelovila razmaženu bogatašicu s njujorškog Upper East Sidea, Leighton Meester čuvala je mračnu (i prilično neobičnu) obiteljsku tajnu

VIDEO

Leighton Meester (30) većina pamti po ulozi 'zločeste' Blair Waldorf u popularnoj seriji 'Gossip Girl' ('Tračerica'). Njezina karijera brzo se kretala uzlaznom putanjom, ali mlada glumica cijelo je vrijeme nosila mračnu obiteljsku tajnu. 

Njezina majka je za vrijeme trudnoće bila u zatvoru, ali to nije sve. Cijela obitelj našla se iza rešetaka kada je malena Leighton stigla na ovaj svijet. Naime, imali su jedan vrlo neobičan i ilegalan hobi.

Glumičina majka Connie, njezin otac Doug. teta Judy i djed uhićeni su 1983. godine jer su iz Jamajke pokušali prokrijumčariti šestotinjak kilograma marihuane. Nakon uhićenja, njezina teta (majčina sestra) pobjegla je iz zatvora i postala prva žena koja se našla na listi 15 najtraženijih ljudi u Americi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trudna Connie bila je u zatvoru kada je dobila trudove te je prebačena u bolnicu. Tamo se rodila malena Leighton, a njezina mama još je morala 'odležati' godinu i pol iza rešetaka.

Majka i kći na kraju su se skrasile na Floridi gdje je Leighton provela djetinjstvo, a nakon toga preselile su se u Los Angeles gdje je ona počela graditi glumačku karijeru. Ubrzo je dobila ulogu u mega popularnoj 'Tračerici', a ostalo je povijest.

U međuvremenu su 'zahladile' odnose. Naime, Leighton je 2011. godine tužila majku jer je novac koji joj je slala za liječenje brata Lexa potrošila na botoks, plastične operacije i umetke za kosu. U tužbi je navela da je majci mjesečno slala 7.500 dolara (oko 45 tisuća kn) kako bi pokrila troškove za liječenje njezinog mlađeg brata koji ima zdravstvenih problema. 

Glumičina majka pokušala je uvjeriti suca da joj je glumica obećala da će voditi brigu o njoj i da je to razlog zbog kojeg je potrošila novac. No to joj nije pošlo za rukom. Tvrdila je da joj je glumica obećala mjesečno do kraja života isplaćivati novac kako bi joj vratila barem dio bogatstva koje joj je pomogla zaraditi. 

Reuters/Pixsell

Sud je presudio u glumičinu korist, a majka nije morala vratiti novac koji je potrošila jer zvijezda 'Tračerice'  to nije zahtijevala.

Constance je nakon toga podnijela tužbu u kojoj je tvrdila da ju je kći tukla. 

- U dva sata iza ponoći 11. prosinca 2010. napala me s bocom. Djelovala je kao da je luda. Bacila me na pod i udarala bocom, jedva sam je maknula sa sebe - navela je glumičina majka, kojaje kasnije odustala od te tužbe.

Layton je od 2014. godine  u braku s Adamom Brodyjem i imaju jedno dijete. Par se upoznao 2011. tijekom snimanja filma 'The Oranges'.  Zajedno su glumili i u filmu 'Life Partners', a glumica je nakon toga kazala kako voli miješati posao i zadovoljstvo te raditi s ljudima koje voli i s kojima je prijateljica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje