Obavijesti

Show

Komentari 6

Mama Ružica Sopek jede kolače u mraku uz svijeće

Mama Ružica Sopek jede kolače u mraku  uz svijeće
3

Glasnogovornik KK Cibona kaže da mu nije jasno na temelju čega je tužba. “Afera” Cibone i Sopekice počela je još prije nekoliko mjeseci

VIDEO

U prostorijama fitness kluba KK Cibona nema struje ni vode. U polumraku, uz dvije svijeće, sjedila je majka Renate Sopek. Ružica je pila kavu s prijateljicom zgražajući se zbog, kako kaže, ponašanja odgovornih u Ciboni. Oni su im zbog navodnog duga onemogućili pristup u njihove prostorije. Ružica kaže kako je spala na to da u mraku jede kolače.
- Bog postoji. Zato sam spokojna. Nije istina da spavam u teretani. Ipak, na svašta sam spremna da se istina zadovolji - odlučna je Ružica. “Afera” je počela još prije nekoliko mjeseci.
- Nije istina da nismo plaćali račune. Dug ne postoji jer je kompenziran. Nekoliko puta sanirali smo građevinske radove, poput krova, koji je prokišnjavao, i žbuke, koja je padala. To je Cibona trebala pokriti - kaže Renata i dodaje da postoje računi.
- Usprkos tome jedan dan smo došli u teretanu i vidjeli da su nam isključili vodu. Rekli su da im curi u garaži. O svom trošku smo pozvali službu koja je otkrila da je cijev pukla - kaže Renata i dodaje da su prostorije u posjedu nje i majke do 2010. godine.
- Nedugo nakon njihov domar je precvikao žicu od struje. Tužili smo ih, a oni su za sve okrivili HEP i Vodoprivredu. Na sudu smo ih pobili dokazima - kaže.



'NA TEMELJU ČEGA JE TUŽBA'
Glasnogovornik KK Cibona Ivan Jurković kaže kako su Cibonine prostorije morali zatvoriti zbog zaštite imovine. Tvrdi da je dug 160.000 kuna. Nije mu jasno na temelju čega je tužba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga