Obavijesti

Show

Komentari 130

Mama: Stefani se zaljubila, vidim to u njezinom pogledu

Mama: Stefani  se zaljubila, vidim to u njezinom pogledu
4

Mama Katja je mislila da će joj kći porazbijati kuću jer nije svoja kad se napije, a ni u jednom scenariju nije očekivala seks. Misli da je ovdje riječ o pravim osjećajima

VIDEO

Čim su ušli u kuću, bilo mi je jasno da postoji jaka kemija između Stefani i Ervina. To sam joj vidjela u pogledu. Njezin izbor me ne iznenađuje jer je uvijek padala na pristojne i dobre dečke. Zločesti momci joj nisu napeti, valjda zato jer je i sama pomalo divlja, a znamo da se suprotnosti privlače, kaže Katja, majka Stefani Banić (20).

Prije nego što je Splićanka ušla u drugi regionalni reality show “Big Brother” mama joj je savjetovala da ne pretjeruje s alkoholom jer nije svoja kad popije, ali Stefani je učinila baš suprotno, čemu se majka Katja nimalo ne čudi.

- Bila sam spremna na sve od nje. Očekivala sam da će pijana porazbijati kuću te napraviti krš i lom, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da će već drugi dan biti seksa. Isprva mi je bilo stresno i šokantno to gledati, ali sad se više ne obazirem na negativne komentare. Stefani je mlada i ne treba je zato linčovati - kaže Katja. Sarajlija Ervin Mujaković (24), koji je preksinoć plakao nakon što su Splićanku izbacili iz kuće, sviđa se Stefaninoj majci, koja je uvjerena da je ljubav između njega i njezine kćeri iskrena i da će trajati. Iako su je mnogi uzeli na pik jer je već drugu večer otišla u krevet s dečkom kojeg jedva poznaje, mama kaže da Stefani zapravo uopće nije promiskuitetna.

- Na prvi pogled je robusna, a duboko u duši je ranjiva i prava beba. Ne bi me čudilo da prva ispadne iz kuće kad budu prave nominacije jer je jedina u showu brutalno iskrena, nikoga ne ogovara i ne srami se reći što misli. Istina je da mnogo psuje. Svi u Splitu to radimo, ali ona je pretjerala i otišla u krajnost - rekla nam je mama Katja. Dodaje da će joj se kći odlično snaći u kući s obitelji Vasić, koji su je kritizirali zbog seksa pred kamerama, jer je društvena i svima prilagodljiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri