Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Mama Suzana kaznila djevojke: Loše sam volje, operite prozore

'Kaznu sam spomenula iz dva razloga - prvo što je Josip već dva dana jako loše volje, a drugo što ništa iz njih nisam uspjela izvući, pa mi dođe da ih sve pošaljem kući', poručila je mama Suzana

Foto: Luka Dubroja
18 komentara

Trzavice među djevojkama Josip je pokušao riješiti odlaskom u teretanu gdje bi djevojke ispuhale svoju negativnu energiju, no kaže, to nije pomoglo.

Foto: Luka Dubroja

- Teretana je prošla očajno, katastrofa, situacija je i dalje kobna - priznao je Josip mami koja se potom odlučila primijeniti svoje metode tako što je organizirala radnu akciju s djevojkama nadajući se kako će joj se otvoriti i riješiti međusobne nesuglasice.

Foto: Luka Dubroja

- Ne želimo to ni ona ni ja više forsirati. Ostala je ta neka loša vibra, ali otišle smo od toga - komentirala je Patricia, a vidjevši kako djevojke nisu voljne izgladiti stvari, za kaznu ih je poslala da operu prozore u cijeloj kući.

ŽENIM SINA 'Pala' je svađa: 'Isabella ima svoje komplekse. Kritična je...'

- Kaznu sam spomenula iz dva razloga - prvo što je Josip već dva dana jako loše volje, a drugo što ništa iz njih nisam uspjela izvući, pa mi dođe da ih sve pošaljem kući - poručila je mama Suzana. Dok je mama pokušavala pomiriti djevojke, Josip je bio na spoju s Natali.

Foto: Luka Dubroja

- Ovo mi je primjer dobrog dejta. Dekica u prirodi, s pogledom na more i samo nas dvoje -sretna je bila Natali, kao i Josip koji smatra da ostale djevojke primjećuju kako je upravo ona njegov favorit.

- Očito to ne mogu sakriti -iskren je bio Josip te dodao:

Foto: Luka Dubroja

- Htio sam je poljubiti, ali ja sam skroz zblokirao. Kada ti se netko sviđa puno je teže poljubiti ga. Svoj red na spoj s Matejom, konačno je dočekala Marijana. Dok su ostale djevojke šetale gradom Siskom, Matej se odlučio s Marijanom provozati brodom po rijeci Kupi.

- Dobar je spoj, romantična vožnja čamcem, kao da sam bila u Veneciji, možda čak još i bolje - presretna je bila Marijana koja mu je čak na čamcu i zapjevušila 'Ima li nade za nas..' Za razliku od Marijane, čini se kako Matej nije uživao u spoju.

MATEJ IZBACIO FAVORITKINJU Rasplakao mamu: On uopće ne razmišlja, jako me razočarao...

- Slabo komuniciram s Marijanom, kad nemamo zajedničkih tema i o čemu o pričati, pjevamo i onda to bude super - otkrio je te zaključio: 'Sve super, Marijana je dobra prijateljica, ali ja se ipak zamišljam da sam s osobom koja se meni sviđa i da uživam.'

Foto: Luka Dubroja

S Brunom na spoju bila je Julija, no ni nakon spoja Bruno nije uspio otkriti sviđa li joj se te vidi li ga na duge staze.

- Sve u svemu bilo mi je dobro na dejtu. Iako sam očekivala puno gore, oduševio me - rekla je Julija i dodala kako s Brunom ima prvenstveno prijateljski odnos.

Foto: NOVA TV

- Ima taj neki strah od roditelja, poštuje ih na jedan takav način koji se meni ne sviđa. Da smo nas dvoje u nekakvom odnosu, smetalo bi mi - izjavila je. Ivan je svoje djevojke odveo u prirodu, a nakon ručka odlučio je Mariju Ninu izvesti na spoj.

- Dugo sam čekala svoju priliku, tko čeka, taj i dočeka. Eto šećer dolazi na kraju - ushićeno je kazala Maria Nina kojoj je Ivan, za njezin pojam, ipak malo djetinjast.

Foto: Luka Dubroja

- Već sam imala priliku vidjeti da je zvrkast, ali treba ga dovesti u red. Ne znam još uvijek na čemu sam s njim - kazala je te odmah mu naredila da joj postavlja pitanja i priča s njom, jer u suprotnom - ona odlazi.

ŽENIM SINA? Bila mu je pokusni kunić: Matej zaprosio Korinu iz zezancije...

- Ja nisam došla da bi sad tu šutjeli i gledali se, meni treba riječ da vidim da li ga zanimam ili ne -odlučna je Nina. Nakon spoja, Ivan je poveo djevojke u Karlovac kako bi pogledale njegovu predstavu.

Foto: NOVA TV

- Mislim da je to njegov teren i da smatra kako se sada mora iskazati jer se do sada nije - zaključila je Jelena, no po komentarima djevojaka, predstava im se nije svidjela.

- Cure su više spavale nego li su pratile - primijetila je Martina, a Maria Nina dodala da ne zna što je pjesnik htio reći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message