Show

Komentari 127

'Mamića treba odmah privesti, pa i uz međunarodni incident'

'Mamića treba odmah privesti, pa i uz međunarodni incident'

Nadam se da je specijalna policija već na putu za BiH, a po putu u Osijeku skupiti sve navedene suce i predsjednika Vrhovnog suda. Ovakve optužbe ne mogu i ne smiju ostati nerazjašnjene, zaključio je voditelj

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik Hamed Bangoura na društvenim se mrežama dotaknuo pravomoćne presude braći Mamić, a kao i uvijek bez dlake na jeziku komentirao je aktualnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nadam se da je specijalna policija već na putu za BiH. Mamića treba privesti pa i uz međunarodni incident, a onda po putu u Osijeku skupiti sve navedene suce i predsjednika Vrhovnog suda. Ovakve optužbe ne mogu i ne smiju ostati nerazjašnjene - napisao je. 

Bangourin stav dijeli velika većina javnosti, a drugačije nije ni u komentarima ispod njegovog tweeta, no zato je u obranu osuđene braće još ranije pohitala Mirjana Hrga

- Nemojte mi popovati kako je pravda iznad svega i kako je "zdravo društvo samo ono bez trule klice koja kvari preostala nevinašca" jer unaprijed najavljujem da mi se ne polemizira. Mislim da je Tottenham u Zagrebu veća stvar od samog nogometnog događaja i to zna svaka dobronamjerna budala. Mislim da Zoran radi odličan posao. I još jedna stvar: bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši - napisala je između ostalog u svojoj objavi i pokrenula burnu raspravu.