Show

Komentari 16

Manda na meti kritika publike 'Večere za 5': 'Još me nitko do sad nije uspio tako jako iritirati'

Manda na meti kritika publike 'Večere za 5': 'Još me nitko do sad nije uspio tako jako iritirati'

Manda je gledateljima još prvu večer zapela za 'oko' zbog negativnih komentara. I kandidatkinje i gledatelj iželjno su očekivali Mandinu večeru, no ovoga puta nije uspjela oduševiti i prijeći u vodstvo

Četvrti dan kuhanja u 'Večeri za 5 na selu' u Križevcima i okolici obilježila je domaćica Manda, na čijoj večeri nije bila onako dobra atmosfera kao proteklih dana. Od predjela pa do glavnog jela i deserta, gosti su pronašli primjedbu za svako jelo, kao što je i ona radila na svakoj večeri do tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osvojila je velikih 36 bodova, ali nedovoljnih da prestigne Marinu i prijeđe u vodstvo. Osim što gosti nišu bili oduševljeni viđenim, jednako tako nisu niti gledatelji. Mnogi su pronašli kritiku za domaćicu, a pojedini su zavapili i za Dubrovčanima koji su ostali svima u dobrom sjećanju,

- Vau! Još me ni jedna osoba nije toliko iritirala! Laže ženama u lice sa kojima jede pije, pjeva i pleše!  Hallo! Koji karakter, ali nema ga! - poručila je gledateljica.

- Manda zna dobro glumiti dobra glumica i lažljivica bila bi dobra glumica - dodala je druga.

- Svima je prigovarala i imala glupe komentare na jelo i na kraju još i lagala, treba je kaznit s deset tisuća kuna, koma - oštra je bila čitateljica.

Najčitaniji članci