Show

Komentari 59

Mandarina hvalila štrukle, a svi joj gledali neprepoznatljivo lice

Mandarina hvalila štrukle, a svi joj gledali neprepoznatljivo lice

Kristinu su na snimanju emisije iznenadili štruklama koje obožava. Inače je vegetarijanka, a za ovu je poslasticu imala same pohvale. No ponovno je privukla pažnju svojim izgledom

Kristina Mandarina (22) sudjeluje u snimanju emisije 'Noćna ptica'. Uvijek joj je veselo, što često pokazuje na snimkama koje dijeli na društvenim mrežama. Na snimanje dolazi u provokativnim izdanjima, a ovoga je puta 'okrenula' ploču. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Došla je u zakopčana do grla u narančastoj dolčeviti. Kosu je nakovrčala te stavila jaču šminku. Stajling je upotpunila velikim naušnicama, a njezinim pratiteljima ponovno nije promaknulo koliko se promijenila. Mnogi joj poručuju kako više nimalo ne liči na djevojku koja je nekad prodavala mandarine na štandu.

Prije snimanja Mandarina je objavila nekoliko videa, a kasnije se malo počastila u studiju. Prigorski.hr piše kako su im poslali štrukle, koje Kristina obožava. Inače je vegetarijanka, a ova poslastica ju je oduševila. 

- Svake pohvale za prigorske štrukle. Još su tople i vruće, svaka preporuka - rekla je Penava. 

No sada sve više privlači pažnju zbog svojeg izgleda. Mnogi se slažu kako je neprepoznatljiva. Ne skriva kako je išla na estetske prepravke. Kristina je prije nekoliko mjeseci napravila 'mačkaste oči'. Davno je još povećala grudi, usne je popunila hijaluronom, napravila obrve, a nos je također korigirala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci