Show

Komentari 91

Mandžo poduzetnik: Za noćenje u njegovoj luksuznoj vili gosti moraju izdvojiti čak 9000 kuna

Mandžo poduzetnik: Za noćenje u njegovoj luksuznoj vili gosti moraju izdvojiti čak 9000 kuna

Mario Mandžukić više nije samo nogometaš, već je krenuo i u poduzetničke vode. Vlasnik i direktor tvrtke 'Vile Brač' luksuznu nekretninu iznajmljuje u mirnom mjestu na otoku Braču

Nogometaš Mario Mandžukić (35) postao je poduzetnik otvorivši tvrtku u kojoj je sad i direktor pod nazivom 'Vile Brač' sa sjedištem u Zagrebu. Marijeva luksuzna vila od 350 četvornih metara nalazi se u Bobovišću, malom mjestu na otoku Braču.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vila Blue Star of Brač nalazi se u Bobovišćima. Objekt nudi klimatiziran smještaj, besplatan WiFi, mogućnost posudbe bicikla, vrt s vanjskim bazenom i besplatno privatno parkiralište. U okolici gosti mogu igrati stolni tenis i voziti bicikl - piše na stranici za iznajmljivanje.

Na samo 10 metara od mora nalazi se grijani bazen, a vila ima pet spavaćih soba s pet kupaonica i može ugostiti deset osoba. Luksuzna nekretnina udaljena je 800 metara od centra mjesta i četiri kilometra od Milne. Fotogfrafije nekretnine možete pogledati OVDJE

Vilu je moguće rezervirati na internetskoj stranici za bukiranje smještaja, pa je vidljivo da noć košta čak 8.781 kuna, što je više od prosječne hrvatske plaće. 

Na fotografijama se može vidjeti 'infinity' bazen s čijeg se ruba vidi prekrasan pogled na more i na krajolik Brača. Podsjetimo, ekipa 24sata posjetila je vilu u ljeto 2020., a jedan od ribara na otoku kratko je komentirao:

- To vam njemu neka firma održava - ispričao je Goran.

 

Na stranici gdje se vila oglašavala, navedeno je da sadrži i opremu za stolni tenis, pravo kućno kino - ne samo veliku televiziju, nego čitavu prostoriju opremljenu kao kino, zatim vez za male brodove, dva kajaka, tri bicikla, SUP, opremu za ronjenje, prostirke za jogu i ručnike za plažu.Uvala u kojoj je kuća nekadašnjeg reprezentativca nije pretjerano osamljena. Tu je još desetak jednako luksuznih vila.

POGLEDAJTE kako izgleda snimanje pjesama kod producenata

Najčitaniji članci