Obavijesti

Show

Komentari 14

Manekenka pokazala 'bolnu' fotografiju nakon modne revije

Manekenka pokazala 'bolnu' fotografiju nakon modne revije

Anđelica Victoria's Secreta, nakon tjedna mode u Parizu, podijelila je sliku na društvenim mrežama na kojoj je otkrila stopala puna masnica i žuljeva. Čini se kako je nošenje visokih peta bilo kobno za mladu manekenku

Georgia Fowler (26), jedna od Victoria's Secret anđelica, podijelila je na društvenim mrežama sliku svojih stopala nakon tjedna mode u Parizu. 

Manekenka je odlučila sa svojim fanovima podijeliti i ne tako bajnu stranu ovog posla, a to su stopala prepuna žuljeva i masnica od nošenja visokih peta cijelo vrijeme. 

Ranije ove godine Georgia je u intervjuu za magazin Vogue izjavila kako na audicijama za revije pokušava ne biti samokritična.

- Dobivanje neke revije doista ne ovisi o tome koliko ste lijepi ili ne, jer je najčešće to toliko subjektivno. Ne možete se svima uvijek svidjeti i baš zbog toga se ne želim promijeniti ni opterećivati time - izjavila je manekenka. 

Georgia je inače rođena na Novom Zelandu, javnosti je poznata po kratkoj vezi s pjevačem Harryem Stylesom (24) 2015., a neko vrijeme je i hodala s Leonardom DiCapriom (43). U postavi Victoria's Secret anđelica je od 2016. godine.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!